- Konuyu Başlatan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kardeşim öncelikle geçmiş olsun . Aynısı bizim astraya olmuştu. Subap yamultuyo,motor komple iniyo ve 1500 tl masraf çıkardı bize ki usta işçilik almadı sırf parça parası verdik. İnşallah bizimki gibi olmaz.Arkadaşlar 15 gün önce arkadaşımdan 95 astra gls 1.6 16v aldım,aklıma takıldı trigerini değiştirdinmi diye sordum oda 120.000km de değişmiş araç şu anda 175000 civarı bugün ustaya götürdüm.triger kapağını açıp baktı gerek yok triger iyi dedi.15 km gittikten sonra araç stop etti çalıştırmaya çalıştım,baktım marş motoru fazla devir yapıyo anladım triger olduğunu çekici çağırdım çektirdimnasıl bir şans ya bu bendeki.gerçekten de trigermiş yarın motoru açacaklar.ne kadar masraf çıkar sizce ?
Arkadaşlar 15 gün önce arkadaşımdan 95 astra gls 1.6 16v aldım,aklıma takıldı trigerini değiştirdinmi diye sordum oda 120.000km de değişmiş araç şu anda 175000 civarı bugün ustaya götürdüm.triger kapağını açıp baktı gerek yok triger iyi dedi.15 km gittikten sonra araç stop etti çalıştırmaya çalıştım,baktım marş motoru fazla devir yapıyo anladım triger olduğunu çekici çağırdım çektirdimnasıl bir şans ya bu bendeki.gerçekten de trigermiş yarın motoru açacaklar.ne kadar masraf çıkar sizce ?
çok geçmiş olsun kardeşim. İnsanın korktuğu başına gelebiliyor. Bende korkarak gidiyorum. Trigerin km olarak değişim süresi geçmedi fakat zaman olarak 8 ay geçti(60 bin km veya 4 yıl). Önümüzdeki ay değişmeyi düşünüyorum. İnşallah ozamana kadar bir şey olmaz.
Kardeşim öncelikle geçmiş olsun . Aynısı bizim astraya olmuştu. Subap yamultuyo,motor komple iniyo ve 1500 tl masraf çıkardı bize ki usta işçilik almadı sırf parça parası verdik. İnşallah bizimki gibi olmaz.