opel astra trigerrrrrrrr :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bbburak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kopan triger kayışı düşmemiş üzerindeydi yan tarafından yemiş ,anlamadım ustada hatır için baktı onada birşey diyemiyorum yoksa dişini sökecemde

Arkadaşlar 15 gün önce arkadaşımdan 95 astra gls 1.6 16v aldım,aklıma takıldı trigerini değiştirdinmi diye sordum oda 120.000km de değişmiş araç şu anda 175000 civarı bugün ustaya götürdüm.triger kapağını açıp baktı gerek yok triger iyi dedi.15 km gittikten sonra araç stop etti çalıştırmaya çalıştım,baktım marş motoru fazla devir yapıyo anladım triger olduğunu çekici çağırdım çektirdim :( nasıl bir şans ya bu bendeki.gerçekten de trigermiş yarın motoru açacaklar.ne kadar masraf çıkar sizce ?
Kardeşim öncelikle geçmiş olsun . Aynısı bizim astraya olmuştu. Subap yamultuyo,motor komple iniyo ve 1500 tl masraf çıkardı bize ki usta işçilik almadı sırf parça parası verdik. İnşallah bizimki gibi olmaz.

Arkadaşım geçmiş olsun. Ama gerçeken çok ilginç olmuş. Trigere baktır, 15 km sonra araba sorun yaratsın.

Çok geçmiş olsun bende 63 binde değiştim bide bu haftasonu korkudan 110binde değiştim

çok geçmiş olsun kardeşim. İnsanın korktuğu başına gelebiliyor. Bende korkarak gidiyorum. Trigerin km olarak değişim süresi geçmedi fakat zaman olarak 8 ay geçti(60 bin km veya 4 yıl). Önümüzdeki ay değişmeyi düşünüyorum. İnşallah ozamana kadar bir şey olmaz.

Arkadaşlar 15 gün önce arkadaşımdan 95 astra gls 1.6 16v aldım,aklıma takıldı trigerini değiştirdinmi diye sordum oda 120.000km de değişmiş araç şu anda 175000 civarı bugün ustaya götürdüm.triger kapağını açıp baktı gerek yok triger iyi dedi.15 km gittikten sonra araç stop etti çalıştırmaya çalıştım,baktım marş motoru fazla devir yapıyo anladım triger olduğunu çekici çağırdım çektirdim :( nasıl bir şans ya bu bendeki.gerçekten de trigermiş yarın motoru açacaklar.ne kadar masraf çıkar sizce ?

Geçmiş olsun. Yeni alınan araçta yapılacak ilk işlerden biri triggeri ve immo kodunu değiştirmek. otomatikse bir de şanzıman yağı değiştirmek. Bence ustaya göstermekle yanlış yapmışsınız. Kafadan değiştireceksiniz. Bakmakla zor anlaşılacak bir şey o. altı var üstü var yanı-yönü var. Ustaya da bir şey diyemezsin.

çok geçmiş olsun kardeşim. İnsanın korktuğu başına gelebiliyor. Bende korkarak gidiyorum. Trigerin km olarak değişim süresi geçmedi fakat zaman olarak 8 ay geçti(60 bin km veya 4 yıl). Önümüzdeki ay değişmeyi düşünüyorum. İnşallah ozamana kadar bir şey olmaz.

yerinde olsam hemen yarın yaparım bu işi,eyvah dememk için

bence ustanın kapağı açmasının bi payı vardır çok ilginç

Kardeşim öncelikle geçmiş olsun . Aynısı bizim astraya olmuştu. Subap yamultuyo,motor komple iniyo ve 1500 tl masraf çıkardı bize ki usta işçilik almadı sırf parça parası verdik. İnşallah bizimki gibi olmaz.

Parça parasından işçiliğin bir kaç katını kazanmış zaten, birde işçilik yazmaya utanmıştır.

Geri