• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

Opel Astra Servis ESP ışığı yakıyor ve araçta tekleme oluyor.

halowbs

Kayıtlı Kullanıcı
34-İstanbul
Merhabalar Opel Astra 1.4 Turbo aracımda 3 ay önce tekleme oldu ve servis esp ışığı yaktı sonra ustaya götürüp gösterdiğimde cihazda ateşleme sıkıntısı vermesi nedeniyle bobin ve bujiyi değiştirdik tam sonuç alamadık ve aracımda LPG olması nedeniyle LPG enjektörününde yapabileceği söylendiğinden onu da değiştirdim sonraki 2 aylık süreçte bir sıkıntı olmamasına rağmen 1 hafta önce ilk çalıştırdığımda yine servis esp ışığı yakıyor ve araba sarsıntılı çalışarak tekliyor araç ısınınca da gider halde bazen yapıyor bazen yapmıyor. Birden çok ustaya götürmeme rağmen hiçbiri tam sonucu vermiyor ve şundan kaynaklanabilir veya şundan kaynaklanabilir diyorlar. Daha önce benim gibi bu sıkıntıyla karşılaşan ve çözüm bulabilen var mıdır acaba ?

Aynı sorunu ben de yaşadım aynı değişimleri yaptım ama sorun devam ediyor

Siz sorunu çözebildiniz mi? Ben çözünce size dönerim

Henüz çözemedim şimdi lpg regülatöründen kaynaklanabilir dediler onu değiştireceğim inşallah olur hem zaman kaybı hem de sürekli maddi açıdan sıkıntı oluyor olmazsa subaplar ve contaya gidecek galiba iş çözülürse yazarım.

Aynen kesinlikle zaman kaybı maddi kayıp ve can sıkıntısı

Aynen kesinlikle zaman kaybı maddi kayıp ve can sıkıntısı
bende aynı sıkıntı oldu ama ben akü değiştirerek çözüm buldum sorun çözüldü akünün durumunuda bakmak faydanıza derim

O da aklımda teşekkür ederim

Güncelleme: aracı servise götürdüm piston kırığı olmuş motor komple revizyondan geçti baya bi maliyetli oldu şahsi fikrim çok fazla beklemeden gösterin arabanızı.

Geri