Opel Astra Sedan'cıların SAYFASI

Benzinli mi dizel mi kullanıyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    35
  • Anket kapatılmış .
Sport sadece easytronic vitesle geliyor,astra sednın yeni kasası 2014 te piyasada olacak benim duyduğuma göre.

Sport sadece easytronic vitesle geliyor,astra sednın yeni kasası 2014 te piyasada olacak benim duyduğuma göre.

Uçuruyor değil mi:)2014 çok geç değil mi daha erken çıkar gibi geliyor bana..

Son düzenleme:
Uçuruyor değil mi:)2014 çok geç değil mi daha erken çıkar gibi geliyor bana..

2014-2015 e kadar h kasa devam ediyor ama j kasa da ürün gamına eklenip h kasaya da classic diye devam ederler diye düşünüyorum.Çünkü opelde kasa ömrü 7 sene, h sedan 2008de çıktı.Ayrıca imzandaki resimden de anlaşılıyor astra sedan civic ve s40 dan daha güzel duruyor :)

Evet sportta taktığında araba emniyet kemerlerinizi takın uçuşa geçiyoruz diyor :D

2014-2015 e kadar h kasa devam ediyor ama j kasa da ürün gamına eklenip h kasaya da classic diye devam ederler diye düşünüyorum.Çünkü opelde kasa ömrü 7 sene, h sedan 2008de çıktı.Ayrıca imzandaki resimden de anlaşılıyor astra sedan civic ve s40 dan daha güzel duruyor :)

Evet sportta taktığında araba emniyet kemerlerinizi takın uçuşa geçiyoruz diyor :D

Yok H kasasının j sedan çıkıncada devam edeceği malum tuttu kasa alan olurda ama j kasasının ne zaman çıkcağı mühim..Bence civictende güzel:)

netteki astra j sedan resimleri photoshoplu dikkat edin kelebek camına bazı fotolarda insignia nın arksını şimdiki hb j astraya montajlmışlar ama ne olursa olsun astralar güzel yaa. bide can sıkan ufak tefek sorun ları olmasa ;)

netteki astra j sedan resimleri photoshoplu dikkat edin kelebek camına bazı fotolarda insignia nın arksını şimdiki hb j astraya montajlmışlar ama ne olursa olsun astralar güzel yaa. bide can sıkan ufak tefek sorun ları olmasa ;)

Evet photoshop hepsi daha bilgi yok sedanla ilgili önü j hb yle aynı olacakda..:)

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım :)
aracım opel astra 2008 enjoy sedan
size sorum olucaktı
astra sedan ile ilgili aksesuarlar nerden bulabilirim
ve bizim araçları kodu neydi :D
g diyemi geçiyor du :)

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım :)
aracım opel astra 2008 enjoy sedan
size sorum olucaktı
astra sedan ile ilgili aksesuarlar nerden bulabilirim
ve bizim araçları kodu neydi :D
g diyemi geçiyor du :)

Aksesuarları yetkili servisten bulabilirsin ama pahalı :) ayrıca aksesuarcilardda var. Kodu h

Arkadaslar bı sorum olacak . Sol dikiz aynam kırılmıştı degistiricem fakat cosmolardaki gibi Otomatik kapanan ayna olması için ne yapmalıyım motor takilabiliyomu. Bilen varsa yardım ederseniz çok makbule gecicek. Saygılar

İyi günler herkese..

Geri