Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2014-2015 e kadar h kasa devam ediyor ama j kasa da ürün gamına eklenip h kasaya da classic diye devam ederler diye düşünüyorum.Çünkü opelde kasa ömrü 7 sene, h sedan 2008de çıktı.Ayrıca imzandaki resimden de anlaşılıyor astra sedan civic ve s40 dan daha güzel duruyor
Evet sportta taktığında araba emniyet kemerlerinizi takın uçuşa geçiyoruz diyor
2014-2015 e kadar h kasa devam ediyor ama j kasa da ürün gamına eklenip h kasaya da classic diye devam ederler diye düşünüyorum.Çünkü opelde kasa ömrü 7 sene, h sedan 2008de çıktı.Ayrıca imzandaki resimden de anlaşılıyor astra sedan civic ve s40 dan daha güzel duruyor
Evet sportta taktığında araba emniyet kemerlerinizi takın uçuşa geçiyoruz diyor
netteki astra j sedan resimleri photoshoplu dikkat edin kelebek camına bazı fotolarda insignia nın arksını şimdiki hb j astraya montajlmışlar ama ne olursa olsun astralar güzel yaa. bide can sıkan ufak tefek sorun ları olmasa
netteki astra j sedan resimleri photoshoplu dikkat edin kelebek camına bazı fotolarda insignia nın arksını şimdiki hb j astraya montajlmışlar ama ne olursa olsun astralar güzel yaa. bide can sıkan ufak tefek sorun ları olmasa
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım
aracım opel astra 2008 enjoy sedan
size sorum olucaktı
astra sedan ile ilgili aksesuarlar nerden bulabilirim
ve bizim araçları kodu neydi
g diyemi geçiyor du
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım
aracım opel astra 2008 enjoy sedan
size sorum olucaktı
astra sedan ile ilgili aksesuarlar nerden bulabilirim
ve bizim araçları kodu neydi
g diyemi geçiyor du
Arkadaslar bı sorum olacak . Sol dikiz aynam kırılmıştı degistiricem fakat cosmolardaki gibi Otomatik kapanan ayna olması için ne yapmalıyım motor takilabiliyomu. Bilen varsa yardım ederseniz çok makbule gecicek. Saygılar