Opel Astra Sedan'cıların SAYFASI

Benzinli mi dizel mi kullanıyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    35
  • Anket kapatılmış .
2 gün önce başıma bişey geldi.Araştırdım çoğu astra h cilerin başına geliyormuş.Korna çalmıyor.Servisle görüştüm yazılım hatasıymış.

Benim başıma gelmedi ama evet doğru bazılarından onu duydum..

hacı benım araba 7500km de 100 km de 9.4lt mazot harcıyo bunun sebebi nedir acaba bilen varsa aydınlatsın beni 0 aldım ben aracımı..

2 gün önce başıma bişey geldi.Araştırdım çoğu astra h cilerin başına geliyormuş.Korna çalmıyor.Servisle görüştüm yazılım hatasıymış.
benimde başıma geliyo korna çalışmıyo arada,1-2 kere stop etti bazen teyp sesi kısılıyo ve bir müddet kısık çalıyo nedense sesi açamıyorum 2009 arabada allahım yarabbim

Bu konuda şanslıyım galiba benim başıma dediklerinizin hiçriri gelmedi son derece memnunum..

Çok şükür şimdilik benimde bir sorunum yok.

Arkadaslar herkese gunaydin,
Astra Sedan 111.yıl ile ilgili soylebir sorunum var. Yakin zamanda servise gidecegim. Kontagi cevirip araci calistiriyorum, sanki metal metal e surter gibi, sanki kayis sesi gibi bir ses geliyor, sonra kesiliyor. Arac calisirken boyle bir ses yok, sadece ilk calistirmada oluyor.

Arkadaslar herkese gunaydin,
Astra Sedan 111.yıl ile ilgili soylebir sorunum var. Yakin zamanda servise gidecegim. Kontagi cevirip araci calistiriyorum, sanki metal metal e surter gibi, sanki kayis sesi gibi bir ses geliyor, sonra kesiliyor. Arac calisirken boyle bir ses yok, sadece ilk calistirmada oluyor.
muhtemelen v kayışı biraz gevşek...

muhtemelen v kayışı biraz gevşek...

Arkadaslar,
Aracimdaki sorun giderildi, bilgi vereyim. Havalandirma ve klima yonlendirme sistemi, dislisi vs. plastik. Bu aksamlar fabrikasyon yaglanmadan gonderilirmis. Zavalli biz kullanici bu durumu nereden bilecek, üç beş gün kafayı yeriz. Servise götürürüz basit bir spreyle yağlama yaparlar sorun bitti diye gönderirler. Sıfır araba satıyorlar ve muhtemelen benim bu şikayetle kendilerine başvuracağımıda biliyorlar. Adamlar kaypak..

Arkadaşlar,
Astra sedan 1.3 CDTI sine performans kiti taktitan var mi acaba? Memnunmusunuz? Yakit nekadar artti.

Geri