sedataydın hangi? servise gittiniz.
zaten bu servisleri anlamak mümkün değil. kimse durup duruken aracının bir yerinden şikayeçi olmaz. milletin işi gücü yok mu sanıyorlar nedir?
sert kardeşim işte direksiyon park ederken ve düşük hızlarda yumuşamıyor veya yumuşak değil, veya ben ve benim gibi hisseden büyük bir çoğunluğa ağır ve sert geliyor.
bence servis bu şikayeti değerlendirip merkezden yardım istemeli ve çözüm üretilmeli. biz yol tutuş artsın diye sert direksiyon yapdık. demek çok saçma. biz düşük hızlardaki manevralardan bahs ediyoruz.
birde ağır direksiyonla seri hareketlerde yapılmıyor. çukurlardan veya karşımıza çıkaca diğer engellerden kaçmakda zorlaşıyor.
bence yumuşak düreksiyon bir konfor değil. yeni araçların hepsinde olması gereken bir zorunlulukdur.
sert direksiyon daha hissiyatlı olurmuş. ne yapayım ben şehir içinde hissiyatı. ralli de değiliz ki.
dostum bir çözüm bulursan paylaşmanı bekliyoruz.
yada tuning ci arkadaşlar astranın yazılımında eps nin direksiyonu yumuşatması ile ilgili parametler varmı? varsa değiştirilebilir mi? ben garantinin yanmasına bile razıyım