1 Kas 2009 #21 X xyz0101 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 13 Eki 2009 Mesajlar 65 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 45 Ben 120 üstü hızla gidince bazen acayip yumuşak oluyor bastıkça gaza dahada yumuşuyo bazende sert oluyo hadi bakalım buna ne diyeceksiniz
Ben 120 üstü hızla gidince bazen acayip yumuşak oluyor bastıkça gaza dahada yumuşuyo bazende sert oluyo hadi bakalım buna ne diyeceksiniz
1 Kas 2009 #22 schaqlaban Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 17 Ağu 2009 Mesajlar 251 Tepkime puanı 0 Puanları 0 xyz0101' Alıntı: Ben 120 üstü hızla gidince bazen acayip yumuşak oluyor bastıkça gaza dahada yumuşuyo bazende sert oluyo hadi bakalım buna ne diyeceksiniz Genişletmek için tıkla ... daha ne istiyon?
xyz0101' Alıntı: Ben 120 üstü hızla gidince bazen acayip yumuşak oluyor bastıkça gaza dahada yumuşuyo bazende sert oluyo hadi bakalım buna ne diyeceksiniz Genişletmek için tıkla ... daha ne istiyon?
1 Kas 2009 #23 astra_metin Banlanan Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 10 Ocak 2007 Mesajlar 3,187 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Bende anlamadim benim direksiyon bazen yumusak bazen de zor donuyo anlamadim bunuda yeni yapmaya basladi neden acaba.
Bende anlamadim benim direksiyon bazen yumusak bazen de zor donuyo anlamadim bunuda yeni yapmaya basladi neden acaba.
2 Kas 2009 #24 O oguzdag Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Kas 2008 Mesajlar 164 Tepkime puanı 0 Puanları 0 elektirik motoruna gelen akım miktarıyla ilgili, bence bazen biraz fazla bazende biraz eksik akım gidiyor. benim görüşüm
elektirik motoruna gelen akım miktarıyla ilgili, bence bazen biraz fazla bazende biraz eksik akım gidiyor. benim görüşüm