Opel astra hb garaj

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ern1402
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
olurmu böle savura savura kullanınca erkek oluyorlar delikanlı oluyorlar iyi şöför oluyorlar...
aman ereeeen sende hiçbişiycik bilmiyorsun:D

Bende bılıyorum savurmayı ama :D arabanın arızaları benım cebımden cıkınca , savurdugum anda aklıma gelıyor servısde para ödedıgım sanıyeler ,sonra savurmuyorum :D

bak ne geldi aklıma
araba kullanmayı yeni öğreniyorum daha babam öğretiyor.
ama arabanın canını okuyorum öyle böyle değil. hele hafif rampada rampa bile değil rampacıkda araba resmen ileri geri dansediyo. babam geriliyo ama bişey demiyo. bir saat iki saat. araba nerdeyse çizgi fiilmlerdeki gibi dört tarafına ayrılacak. en sonunda babam dur dedi indi arabadan (hoş dur demesine gerek yoktu hali hazırda gidemiyordum da:D) bu ay ödemeler çok servise para veremiycem sonra öğretiim dedi.
bi gücüme gitti odur. o lafın üstüne bi kaldırdım arabayı daha durmak yok.

ama helal olsun sonunda çözmüşssün işi , hele ki şimdi astrayı kullanmakta zordur :)

valla eşimde megane babamda fluence var. onları kullanıp astraya binice özellikle direksiyon ve vites konusunda kamyon gibi sert geliyo ama kendimi daha güvende hissediyorum. bide virajlarda arabamı çoooook seviyorum:)

vırajlarda valla dıyecek yok adamlar yapmıs dıyorum, ama aynı dıreksıyon sertlıgı bende de var nıye çözemedım, babamın 1.16i dekı dıreksıyon sert gelıyordu ,astrayı alınca kendıme dahada sert oldugunu gordum , aküden dıyenlerde var ..

akiden falan olduğunu sanmam. ilk astrada böyleydi. bunları oluşu böyle.

benim 106nın direksin motoru gitmişti. tam 4 yol ağzı sağa dönüyorum direksiyon taş oldu. e direksiyonu da çevirdik dönücez diye düzeltemiyorum kaldım yolun ortasında:) arabanın kendisi 13bindi 1,5 direksiyon motoruna vermiştim.

ilginc ya bana cok sert geldı hatta bende servotronıc ozellıgı var sanmısdım genelde bmwlerde yuksek suratte dıreksıyon yumusamasını onlıyen bır ozellık ...

Geri