Opel astra hb garaj

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ern1402
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
valla en sonunda işler gümliycek aç kalıcaz ya oratak isyan bayrağını dikecek yakında. gerçi temmuz da da o durmadı hep gezdi.
ödeşiyoruz şimdi.
geldim diye korktun mu yoksa:D

senden korktugumu söylemek ıstemıyorum :)

ıstanbula gelınce döversın felan :D saka bı yana dedım geldıysen gıdelım starbucks dıye :D

kendimle ilgili hiç bişeye garanti veremem vala dövmem desem yalan :)
gideriz ya zati 4 günde hepi topu iki duruşmam var akşamlar için programları yaptı bile arkadaşlar ama gündüzleri herkes işte olduğu için bomboşum gideriz uyarsa

hahaha kendımıde kaskolatım ben en ıyısı :D tamam haberlesırız duruma göre nasılsa senın wınnn ın var :)

geçen gün konuştuğumuz başıma geldi. otele gelince aracı mecbur valeye verdik bagajları alacak falan...
içim rahat etmedi akşam üstü aldım anahtarı nerde bişey olmuşmu bakiim dedim hiç olmadı açık otoparkta güneşliği takayım.
afedersin öküz herif bağajı çıkartırken bağajın önündeki düz yer varya adı her neyse oraya valiz koymuş belli kuş gözü gibi iki yer zedelenmiş. gittim dedim bu ne adam bide pişkin pişkin ben yapmadım siz yapmışınıdır diyo. ulen ben arabamı santim santim biliyom neresinde ne var. ama salaklık bende kuralmış, yazılı kanun sanki, uymayanı asıyorlar

Senın araba sıfır zaten neyını sen yapıcaksın ... ama oluyor bunlar el adamı dıkkat etmıyor , arabayı yıkatırken bıle aracların basında sahıplerı yokken adamlar el frenı cekıyor ya o derece ben 3 saatde olsa arabanın basında beklıyorum, sonra tanımadıgın adamla kavga edıyorsun bıktım hepsınden...

ya benim yıkamadaki çocuk deli zaten ona arabamı bırakılır. geçende kenara kydum sıra bekliyorum abla ben alıveriim dedi. öle bi poziyon ki orda abiler var sohbet ediyoruz yok diyemedim. çocuk deli benden de deli. öle bi aldı ki arabayı yıkamaya giitm yanına arabadan indi bana bak beni biliyorsun tersim fena(iki yıldır onlarda yıkatıyorum tanıyo artık) bu arabayı ben öle kullanmıyom pişman etme beni dedim. tamam el elin eşeğini ıslak çala çala bağlarmış da gözümün önünde yapma bari yuh.

ya anlamıyorum zaten su arabaları agresıf kullanmalarını, yahu araba dedıgın ulasım aracıdır yumusak kullancaksın ki arıza vermesın, her yapılan yanlıs hareket arızaya yol acıyor...

Geri