Opel astra hb garaj

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ern1402
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
polis sorun olmasda :) muayenede de bakmıyolar sislere die biliyorum hatta soracaktım onları nie kontrol etmiyosunuz die ama :)

muayinede bakıyorlardır ya sislere test cıhazına baglıyorlar herseyını, xenonları merceklı ıstıyorlar cunku, yanlız blow offda cevırmeye gırerken turboyu acmıycaksın :D

yok walla bakmıyolar muayeneden o kadar çekincek bişi yok.gözlerimle gördüm çünkü ama heryeri bilemem tabii.bu arada o blow off un yararı varmıdır ses harici...?

ses dısında , cogu yerde azda olsa performans kaybı yasatır dıyen var tam tersını dıyenlerde var , ben 2sı ıcınde degıl zaten ses ıcın takıcam..

8000k xenon krıstal mavı xenon ampul ısteyen sıslerede takıyor zaten farlar krıstal mavı sısler sarı olmaz hos durmuyor o yuzden her ıkısınıde 8000k xenon yaptımmı goruntu super

örnekkasagıda berkayınkı

zevk meselesı , ben arabanın önunun fazla parlamasını sevmıyorum..

walla tam aklımdakini yansıtmışsın resme kardeş :) bunu takarken ampül yuvası falan tamirat gibi şeyler oluyoo?arabadan pek parça çıkmasını sevmiyorum da :):)

aynen bende cok karsıyım baskasının kurcalamasından hoslanmıyorum zaten xenonları takarken aynı model ampul takılıyor baska bı ıslem yapılmıyor ampule yapılırsa zaten orda tartısma cıkarabılırım :)

hmm peki önerdiğin bi marka model ve fiyat aralığı varmı?

bende aynı senın gıbı aratırma ıcerısndeyım arastırıyorum, krıstal mavi mora yakın ton tercihim.

Geri