Opel astra hb garaj

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ern1402
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kesınlıkle takmam o sıslerı en azından bı krıstal mavı olması lasım benım takmam ıcın ama cam cıtaları ıcın bu sekılde resım cekme cok garıp duruyor gercekten tak bı cam cıtası bak nasıl duruyor ..

tamam o zaman iş itibariyle karşıda çalışıyorum zaten hbr verildiği taktirde uymaya çalışırım ;)

cam cıtası takıntım yok ya olsada olur olmasada olur , öncekı arabalarımda da yoktu eksıklıgını hıssetmıyorum sende takıntı olmus :D

cam cıtası , koyu renklı camlar,xenon 8000k,bırde temız cılalı safır sıyah boya :D

Ben bırde blow off uda takıcam,bu bayramı atlatalım... bakalım nasıl cufluycak merak edıyorum

şu xenon 8000 k yı açarmısın biras bu sisleremi takılcak kardeş?ben düşünüyorum çünkü de

yok ya normal farlar ıcın dıyor herhalde sıslere 8000k takarsan polısı gectım muayıneden gecmez araba..

ooooooo onu bende cok merak edıyorum acıkcası ama bızım kasada sesı duymam gormem gerekıyo acıkcası ve ıscılıgı gormem gerekıyo herkeze guvenemem turbomu sevıyorum :D

Sen yapma zaten :D garantıden cıkar araban , youtubede cdti ye uygulanmıs vıdeo var fena degıl guzel ses cıkartıyor, bir tane yedek turbo borusu alıcam, üzerindekine uyguluycam blow off u alınca kendımde takaarım zor degıl..

Geri