Opel Astra Hakkında yardım Lütfen

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tunde
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hayırlı ugurlu olsun. Allah kaza bela vermesin.. İyi günlerde kullanmanız dileğiyle

hayırlısı olsun

güle güle 1000

Eywallah Arkdaşlar Hepiniz Sağolun

Arkadaşlar Ben Mersin den Serdar,2009 1.3 cdi Astra Easytronic aldım geçen hafta ancak araç vites değiştiriken arbanın altında sanki bir vuruntu yapıyor,bu neden olur,

kardes bence cok cok iyi paraya almışsın veya ben kazıklanmısım.ben nısan ayında 18 e aldım aynı aracı hemde 120 bınde ve lpg de yok benım aracta.3 parcada da boya var.ALLAH kazasız belasız kullanmayı nasıp etsın.hayırlı olsun bence cok iyi bir secım yabmıssın.bana gore cok guzel bır araba.yakıt olsun konfor olsun gorunum olsun herseyıyle yeterlı bır arac

kardes bence cok cok iyi paraya almışsın veya ben kazıklanmısım.ben nısan ayında 18 e aldım aynı aracı hemde 120 bınde ve lpg de yok benım aracta.3 parcada da boya var.ALLAH kazasız belasız kullanmayı nasıp etsın.hayırlı olsun bence cok iyi bir secım yabmıssın.bana gore cok guzel bır araba.yakıt olsun konfor olsun gorunum olsun herseyıyle yeterlı bır arac

ben uygun fiyata aldım biraz bence sende iyi almışsın 3 gün önce benim aracın aynısını 20 milyara aldılar.Galeri kar yapmadı benden tanıdıktı o yüzden araç ucuza geldi

arkadaşlar aracı 16.500 TL Ye Aldık Serviste Motorunda Hiç Bİr Sorun Çıkmamış Sadece ön kaput değişik ve araçta lokal boyalar var 1 kaç yerinde Benim içinde Onlar Sorun Değil Sizlerin Görüşü nedir Bu Fiyata Bu Araç

Model :2004 1.6 Enjoy
Renk :Beyaz
Fiyat 16.500 TL
güle güle iyi fiyata almışsın 2004 ler iyidir taş gibi.ben çok memnun kalmıştım. inşallah sende memnun kalırsın.

güle güle iyi fiyata almışsın 2004 ler iyidir taş gibi.ben çok memnun kalmıştım. inşallah sende memnun kalırsın.
saol kardeş memnunun şimdilik aracımdan severek ve isteyerek aldım zaten

Geri