Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Ben Mersin den Serdar,2009 1.3 cdi Astra Easytronic aldım geçen hafta ancak araç vites değiştiriken arbanın altında sanki bir vuruntu yapıyor,bu neden olur,
kardes bence cok cok iyi paraya almışsın veya ben kazıklanmısım.ben nısan ayında 18 e aldım aynı aracı hemde 120 bınde ve lpg de yok benım aracta.3 parcada da boya var.ALLAH kazasız belasız kullanmayı nasıp etsın.hayırlı olsun bence cok iyi bir secım yabmıssın.bana gore cok guzel bır araba.yakıt olsun konfor olsun gorunum olsun herseyıyle yeterlı bır arac
kardes bence cok cok iyi paraya almışsın veya ben kazıklanmısım.ben nısan ayında 18 e aldım aynı aracı hemde 120 bınde ve lpg de yok benım aracta.3 parcada da boya var.ALLAH kazasız belasız kullanmayı nasıp etsın.hayırlı olsun bence cok iyi bir secım yabmıssın.bana gore cok guzel bır araba.yakıt olsun konfor olsun gorunum olsun herseyıyle yeterlı bır arac
ben uygun fiyata aldım biraz bence sende iyi almışsın 3 gün önce benim aracın aynısını 20 milyara aldılar.Galeri kar yapmadı benden tanıdıktı o yüzden araç ucuza geldi
arkadaşlar aracı 16.500 TL Ye Aldık Serviste Motorunda Hiç Bİr Sorun Çıkmamış Sadece ön kaput değişik ve araçta lokal boyalar var 1 kaç yerinde Benim içinde Onlar Sorun Değil Sizlerin Görüşü nedir Bu Fiyata Bu Araç