Opel Astra Hakkında yardım Lütfen

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tunde
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tunde

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar selam bir araç buldum 2004 model 1.6 opel astra ENJOY 91000 Km de sol çamurluk değişik ve sağ çamurlukta boya var aracın fiyatı 17.000 TL yarın serviste bakılacak araba sanırım birde balataları bitik sizce fiyat nasıl bence çok uygun gibi eğer motor aksamında bir sorun yoksa yardımlarınızı bekliyorum

Son düzenleme:
bencede uygun fiyat kmsinde oynama vs olmasın dikkatli olun

oynama yok o kesin araç bir tanıdıkta peki 2004 1.6 enjoy hakkında bilgisi olanlar yazabilirlermi acaba

2004 model alınca elinde kalcak bir araç sonra ölü fiyata gidecek eğer satarsan.
1.6'larda bir kere benzin tüketimi anormal 9.8 veya 10 litre civarı.
motorlarında problem olan araçtır ancak bu olay 2009 modellerde geçerli.
2004 modellerde tartışılır.nyoj elegance paket ise full araçtır.
eğer ben gerekli tamirlerini yaparım bunlar balata,fren,genel bakım ve ilerde satmam diyorsan bence mantıklı bir seçim.
ama ilerde satarım dersen hiç bulaşma
ikinci el şanstır bunuda dikkate al

2004 model alınca elinde kalcak bir araç sonra ölü fiyata gidecek eğer satarsan.
1.6'larda bir kere benzin tüketimi anormal 9.8 veya 10 litre civarı.
motorlarında problem olan araçtır ancak bu olay 2009 modellerde geçerli.
2004 modellerde tartışılır.nyoj elegance paket ise full araçtır.
eğer ben gerekli tamirlerini yaparım bunlar balata,fren,genel bakım ve ilerde satmam diyorsan bence mantıklı bir seçim.
ama ilerde satarım dersen hiç bulaşma
ikinci el şanstır bunuda dikkate al
Araçta Sıralı sistem lpg var araç enjoy paket.Ben Aracı Binmek için Alıyorum Zten Satayımda Kar Edeyim Die Değil Bence Fiyat Uygun Motordada Bir Sorun Yoksa tabi Ufak tefek arızaları göze aldım ben.Niye ölü fiyata gitsinki 98 model araçlar 15.000 civarı

arkadaşlar selam bir araç buldum 2004 model 1.6 opel astra ENJOY 91000 Km de sol çamurluk değişik ve sağ çamurlukta boya var aracın fiyatı 17.000 TL yarın serviste bakılacak araba sanırım birde balataları bitik sizce fiyat nasıl bence çok uygun gibi eğer motor aksamında bir sorun yoksa yardımlarınızı bekliyorum
bence uygun fiat bendede aynı model araç vardı.mart ayının sonunda 17.000tl ye sattım.araç gayet konforlu senin işine yarabilir.

arkadaşlar aracı 16.500 TL Ye Aldık Serviste Motorunda Hiç Bİr Sorun Çıkmamış Sadece ön kaput değişik ve araçta lokal boyalar var 1 kaç yerinde Benim içinde Onlar Sorun Değil Sizlerin Görüşü nedir Bu Fiyata Bu Araç

Model :2004 1.6 Enjoy
Renk :Beyaz
Fiyat 16.500 TL

Hayırlı olsun kazasız belasız içine sindiyse gerisi önemli değil.

bencede süper fiyata almışsın hayırlı olsun

Geri