Opel astra h cid+multimedya uygulamasi

ne yapmak istiyorsun onu tam anlatabildin mi?
cıd ekran lazım fiyatı zaten yazıyor.
interface lazım onun da fiyatı var.
alt tarafa da yapmak istediğine uygun bir ana ünite gerek.bu konuda kullanılan eonon yerine başka birşey kullanman zor çünkü bağlantıyı aktaramayacaksın.

cid ekran istemiyorum. cid ekranın takıldıgı yere 7" yada daha büyük bir şey takılabilirse oda olabilir . ana üniteye de dvd/usb olan normal bir teyp ve geri görüş kamerası . ama ekran bulamadım bir türlü :(

merhaba,

bahsettiğiniz uygulamaya benzer bir uygulamayı 5" lik navigasyon ve servisten aldığım ekran çerçevesi ile corsa c ye uygulayanlardan biriyim. daha sonrasında corsa c sine navigasyon yerine 5" tablet pc uygulayan birini de görmüştüm forumda . hatta ben de aldım. ama uygulamadım. şu an aracım fabrikadan çıktığı gibi. söktüm herşeyi. satılığa çıkardım.

siz de ekranınızın yerine uyabilecek boyutta gps li bir tablet pc ile belki sorununuzu çözebilirsiniz. orjinal değil belki ama daha uygun fiyata. kablo vs uzatarak usb bağlantınız olur. aux ile sesi araba hoparlörlerine aktarabilirsiniz. gps li tablet olursa navigasyon yüklersiniz. kaliteli ekrana sahip olursa filmlerinizi izlersiniz vs vs.

sanırım sizin oraya 7" tablet uyar. şu an piyasada sürü ile 7" tablet var.

orjinallikten uzaklasmak istiyorum. orjinal olsun hersey gibi bi derdim yok . sadece kalitesiz olmasın yeterli

cid ekran istemiyorum. cid ekranın takıldıgı yere 7" yada daha büyük bir şey takılabilirse oda olabilir . ana üniteye de dvd/usb olan normal bir teyp ve geri görüş kamerası . ama ekran bulamadım bir türlü :(

bu yazdığınıza göre benim sizi anlamamış olma ihtimalim sıfır yazdıklarım zaten sizin istediklerinizdi tam olarak :cool::eek:

bulamazın çünkü öyle bir ekran orjinal ekipmanla kullanmak için yok.
zaten bu konudaki arkadaşların bu kadar aksiyon yapmalarının cıd ekran interface vs kullanmalarının sebebi de bu.

o bölüme 5-7 inc arası herhangi bir android tablet kullanabilirsin.birçok işlevi yerine getirir.video izler, gps olarak kullanabilirsin.ses çıkışını da varsa orjinal ana ünitenin aux girişinden bağlarsın.geri görüş kamerası da bağlayabilirsin.bir çok tablette zaten video in girişi mevcut.

bu yazdığınıza göre benim sizi anlamamış olma ihtimalim sıfır yazdıklarım zaten sizin istediklerinizdi tam olarak :cool::eek:
senle anlaştık hocam ama sende ürün göstermedin. plan güzel ama öyle bir ekran buulamadım ve bunu uygulayabilecek bi yerde var mı suan için bilmiyorum

senle anlaştık hocam ama sende ürün göstermedin. plan güzel ama öyle bir ekran buulamadım ve bunu uygulayabilecek bi yerde var mı suan için bilmiyorum

şimdik bu uygulamalar zaten ustalar tarafından öyle yapılmıyor. Tr de oto müzik işi ile uğraşanlar bunlardan anlamaz işlerine gelmez onlar anfi takar tesisat yapar para orda.

Bunu yapacaksan kendin yapacan çoğu kısmını, o yüzden işin zor :D

şimdik bu uygulamalar zaten ustalar tarafından öyle yapılmıyor. Tr de oto müzik işi ile uğraşanlar bunlardan anlamaz işlerine gelmez onlar anfi takar tesisat yapar para orda.

Bunu yapacaksan kendin yapacan çoğu kısmını, o yüzden işin zor :D
+++
elinden bu işler gelmiyorsa bu tür ekstra uygulamaları yaptırmak piyasada mümkün değil.

youtube da yabancı ülke de yapan biri var onu gösterip yaptırmaya calısıcam

Orjinalden uzaklaşmanı tavsiye etmem

Dostum tercih senin olmakla birlikte, aracın tesisatına kimseyi dokundurma hatta yetkili servis bile olsa, zamanla oksitlenme olabilir, başın ağrır, PAD istiyorsan al bir Ipad2 mobile taşıyıcı ile ne istersen onu yap.

Zaten tatil vb durumlarda ekrana ihtitaç var şehiriçinnde fantazi...

kadir bendede navitech var gıd ekranla uyumlu ve harika bir cihaz almışsın güle güle kullan kulanan bilir nasıl bir görüntü ve şık durduğunu acaba senin car dvd cıd ekranla uyumlumu bildiğim kadarıyla gıd ekranla uyumlu yani radyo kanallarını cıd ekranda görebiliyormusun vectra için cıd ekrana niyetliyim nasip olursa navi yazılımınıda igo 8 primo 1.ci veya2.ci versiyonu da kullanıyorum orj radyo cd 30 mp3 kullanırken şehir merkezinde radyo kanalları cızırtı yapıyordu acık arazide net cekiyordu bu sıkıntım hala devam ediyor çaresini bulamadım herşeyi denedim servistede uğraştık antene kadar deyişti ama nafile ağırlık mp3 veya usb dinliyorum radyoya gereksinim duymuyorum ama yinede bu olay canımı sıkıyor neyse senden cevap bekliyorum güle güle kullan kardeşim navi konusunda takıldığın yer olursa yardımcı olurum lazoğlu radarlar primo skinler ne istersen elimden geldiğince yardım ederim

Son düzenleme:
Geri