merhaba arkadaşlar 98 model opel astra sedan 1.6 aracımda brc sıralı sistem lpg mevcut aracı alalı daha 2 ay oldu aldığımda sıkıntısı yoktu. araç ilk çalışmada bazen kendi kendine gaz veriyor devir saati 0 dan 2000 devir arası oynuyor. ben gaz pedalına bir kez dokunuyorum normale dönüyor.. bunun sebebi ne olabilir acaba ?? birde en büyük sıkıntı seyir halinde iken hangi viteste olursa olsun fark etmez devir saati 2000 ve üzerinde yada tam 2000 bine gelmeden araçta tekleme sallama bir tutulma yani gaz yememe durumu söz konusu gaza bastıktan 2 yada 3 saniye sonra araç ivmeleniyor öncesinde kısa süreli bir tutulma söz konusu yaklaşık 1 aydır sanayiye mesai yapıyorum sabah 9 akşam 6 tı bir türlü çözemediler opel servisi lpg ciye lpg ci opel servisine yönlendiriyor .arıza tesbiti için sıfır lpg enjektörü,bobin, buji ve buji kabloları , egr takıldı yinede sorun çözülmedi map sensörünün ve oksijen sensörlerinin fişi çekilerek kontrol edildi ama parça olarak değişmedi benzinde çok az hissettiriyor ama yukarıda anlattığım sorunlar lpg de iken çok rahatsız edici boyutta nerdeyse aracı satmak zorunda kalıcaktım ama son anda vaz geçtim arızayı bulup sorunu gidermek istiyorum ama sizin yardımınız olmadan bunu başarmam imkansız gibi duruyor rica ederim müsait olduğunuzda foruma giriş yaptığınızda sorunumla ilgili 1 fikri olan arkadaşım varsa memnun olurum hayırlı ramazanlar.
Son düzenleme: