opel astra g

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ugur szc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yaklaşık 10 senedir astra g kullanıyorum. (2000-2004 astra hb cd, 2004-2009 astra coupe) Maşallah diyim hiç yolda bıraktığını hatırlamıyorum ,sadece 2 kere arka cam bozulmuştu eski arabamda .temiz bir araba alırsan ve özenli kullanırsan sorun çıkartma olasılığı düşük.trigere dikkat etmek gerek,4 sene veya 60.000 kmde bir değişmesi lazım,yoksa büyük iş açar.



2001 model astram var triger orjinal hala değişmedi bakımlarını hiç aksatmadan yaptırıyorum arabanın her seferindede soruyorum trigerini sorun yok iyi durumda diyolar 32 000 km de arabam 4 5 defa bakıma girdi zamanı gelmeden yaptırıyorum hep
 
opel astra 1.4 neden tutulmuyor?Syle deyım bundan once dogan arabam vardı onu sattım sımdı opel astra kafaya koydum ama yedek parca ? yakıt?arıza cıkartırmı?alacagım araba 2000 veye 2001 en fazla sonucta maasla calısan bır ascıyım benıı asarmı gıb ılgınıze tesekkurler


1.4 ü tutulmuyor çünkü kasa ağır geliyo motora...bundan önce bende de 92 doğan vardı(benzinli) yakıta konusunda doğandan çok daha üstün...hoşuma gitti.yedek parça bakımından birşey diyemem.
arkadaşlarında dediği gibi 1.6 ideal..
arıza konusuna gelince tamamen sana bağlı çünkü temiz bir araba alırsın düzgün kullanırsın hiç bir sorun yaşamazsın...alırsın hor kullanırsın o zaman sorumlusu sensin..

ayrıca ALLAH göstermesin bir kaza yaparsan araba çok sağlam bunu söyleyebilirim..yaşamadım allaha şükür ama yaşayanları gördüm burunları bile kanamadan çıktılar arabadan...
 
2001 model astram var triger orjinal hala değişmedi bakımlarını hiç aksatmadan yaptırıyorum arabanın her seferindede soruyorum trigerini sorun yok iyi durumda diyolar 32 000 km de arabam 4 5 defa bakıma girdi zamanı gelmeden yaptırıyorum hep

vardır heralde bir bildikleri:-) yalnız aracın km çok azmış
ben de benimkini az sanıodum, 2003 model 66000 km de
 
Astra GL 1.6 var, bu yaz aldık... ABS, Klima, 2 Hava Yastığı mevcut. Ama arka camlar kollu olan GL ler de var.
 
bende 2001 elegance vardı.8 yıl kullandım.geçen yıl sattım. memnundum. Peryodik bakımları haricinde sanayiye gitmedim. tavsiye ederim. Ancak alacağınız araba hor kullanılmamış olsun.
 
Cok guzel bir acıklama yazmıssın kardeşim.
Azına saglık cd dende sasmamak lazım :D

arkadaş iyi demişte,motor performanasıda mükemmel demiş o yanlış işte mükemmel değilde idare eder diyelim
 
2005 astra classic kullanıyorum 3 yıldır 1.6 motor. 2 hava yastığı. ABS. klima Direksiyondan kumandalı radyo, 4 cam elektrikli. BRc sıralı sistem lpg kiti taktırdım performans gayet iyi.
Şunuda belirtmek isterim 1.4 motor 90 Hp 1.6 100 hp elbette performansta ve yakıtta fark oacaktır.Yanlız alacağınız aracın bakımlı olmasına çok dikkat etmelisiniz.
 
99 model 1.6 cd var bizdede sıfır olmıştık 10 sene oldu hicbi sorunu yok tabi araba daha 88.000 de cok temiz ve az kullandığı icinde sorunsuz olabilir ama yinede tavsiye edilicek türden performans olarak alt devirlerde biraz ölü kalsada beni tatmin edio bizi üzmedi şimdiye kadar parcalarıda bana göre okadar pahalı deil yalnız şehir icinde biraz fazla yakıyor yinede güzel arac ;)
 
Geri
Üst