• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

Opel astra g yağ yakma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Opel1010
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Opel1010

Kayıtlı Kullanıcı
10-Balıkesir
Selamun aleyküm
Şimdiden vereceğiniz değerli bilgiler için teşekkür ederim. 2007 model 1.6 benzinli opel astra g kullanıcısıyım z16xep kodlu motor var aracımda. Araç yağ yakıyor galiba 200 bin kilometrede yağ ekleme ve seviyelerini aşağı ekliyorum değerli görüşlerinizi ve yorumlarınız bekliyorum IMG_0748.webp

Ne kadar yağ eklediğinizi tam olarak anlayamadım. Ancak bunlar eğer kilometre sonrası yağ tüketimleri ise araç 2 zamanlı gibi çalışıyor. Öncelikle bilmiyorum araçlar hakkında bilginiz nasıl ama yağ kaçırma durumu olabilir. Krank keçesi karter contası gibi yerlere bakmanızı mutlaka öneririm. Araç duman atıyor mu?

Selamun aleyküm
Şimdiden vereceğiniz değerli bilgiler için teşekkür ederim. 2007 model 1.6 benzinli opel astra g kullanıcısıyım z16xep kodlu motor var aracımda. Araç yağ yakıyor galiba 200 bin kilometrede yağ ekleme ve seviyelerini aşağı ekliyorum değerli görüşlerinizi ve yorumlarınız bekliyorum Ekli dosyayı görüntüle 31716

Üstadım Yağ Tüketimi fazla. Karter havalandırma sisteminden Subap Lastiklerinden ve Sekmanlardan Kaynaklanır.

Motor yapılmadan Düzelmez. EGR iptali de gerekir.

bir miktar yağ yakması normal kabul edilebilir de bu kadarı fazla hocam. yazdıklarınızdan işaretle 1717 km de 4 litre yağ eksiltmesi çok yüksek seviye.

Geri