Opel ASTRA G radyatör fanı problemi

feridun_semli

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
S.A Arkadaşlar opel astra g radyatör fanın 1.(p1481) kademesi arızalı olduğu söylendi.tamiri için 300 tl isteniyor benim anlamadığım şey aracın bir gece tamircide kalma zorunluluğu ve ne işlem yapacağı sizce araçta ne gibi bir sıkıntı olabilir birde fan modulu aracın hangı kısmındadır.

S.A Arkadaşlar opel astra g radyatör fanın 1.(p1481) kademesi arızalı olduğu söylendi.tamiri için 300 tl isteniyor benim anlamadığım şey aracın bir gece tamircide kalma zorunluluğu ve ne işlem yapacağı sizce araçta ne gibi bir sıkıntı olabilir birde fan modulu aracın hangı kısmındadır.

bende bu bi gece kalacak lafına tavım... napacaksa gece arabaya... fan modülünü tamir edeceklerse beyincilerle konusun fiyat alın. sıfırını sorun. fanın içindeki resistansmıdır nedir o bozuksa daha uygun fiyatla çözülür... bir kaç yere sorun önce...

Arastirdigim kadari ile fan arizalari rolelerden kaynaklaniyor kendim elektrik-elektronik teknisyeniyim benim merak ettigim bu fan modulunun nerede oldugu he bu arada fren ve gaza basarak kontagi cevirdigimde arizayi sayabiliyorum

Uzaktan kumanda arizalari

Opelcilerin basina geleblir diye yaziyorum.uzaktan kumanda surekli olarak calismamazlik yapiyordu bende surekli araca yeniden taniyordum kontaga takip yarim cevirip kapama butonuna basarak baktimki boyle olmayacak kumandanin icini actim pil yuvasinda soguk lehim vardi - kısmında ama lehimi tekrarlamak devreye zarar verebilir diye pilin üstüne kağıt koydum 1 senedir hiç takılma yapmadı.

Opelcilerin basina geleblir diye yaziyorum.uzaktan kumanda surekli olarak calismamazlik yapiyordu bende surekli araca yeniden taniyordum kontaga takip yarim cevirip kapama butonuna basarak baktimki boyle olmayacak kumandanin icini actim pil yuvasinda soguk lehim vardi - kısmında ama lehimi tekrarlamak devreye zarar verebilir diye pilin üstüne kağıt koydum 1 senedir hiç takılma yapmadı.

Bende eski aracımda aynen anlattığın gibi yaptım, bir müddet öyle kullandım. fakat daha sonra tamamıyla bozuldu ve elektronikciler bile yapamadı. o şekilde aracı sattım. muhtemelen alanda yaptıramamıştır.

bence siz pili çıkarıp lehim yaptırın.

Başka elektrikçiye uğrayın derim 300TL yüksek bir rakam aracın ecusunu tamir edecek sanki töbe yarabbi. Sorun röle vb gibi parçadandır muhtemelen.

Geri