......................
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu konu astra h benzinli kasaların klasik sorunu bence.2004-2011 yılları arasında astra h benzinli 1.6 twinport enjoy kullandım.aracı aldığım hafta hissettiğim bu bahsettiğin titreşim ile ilgili olarak ben de çok servis gezdim ve opel Türkiye ile yazıştım ama maalesef bir sonuca ulaşamadım.Turabi affan arkadaşımızın dediği gibi km ler arttıkça titreşimi kafaya takmamaya başladım ve 7 yıl severek kullandım aracımı.
Ya beyler bu şekilde nasıl kullanırsınız ben her kullandığımda piskolojim bozuluyor. Arabadan ve opelden soğudum. Bu yüzden yasal haklarımı arayacağım. Mahkemeye vericem. Sizleride tebrik ediyorum 0km alıpta bu şekilde bu arabaları kullandıysanız...
Ya beyler bu şekilde nasıl kullanırsınız ben her kullandığımda piskolojim bozuluyor. Arabadan ve opelden soğudum. Bu yüzden yasal haklarımı arayacağım. Mahkemeye vericem. Sizleride tebrik ediyorum 0km alıpta bu şekilde bu arabaları kullandıysanız...
...................Sizinle polemiğe girme niyetinde değilim.Sadece bu konudaki tecrübemi aktardım.Kaldı ki bu konuda benim mücadeleden vazgeçtiğim noktaya daha gelememişsiniz.Hele o noktayı bir geçin.siz de vazgeçmeyip müspet bir sonuca ulaşırsanız sizi tebrik etmeyi de biliriz.
...............................Açıkçası sizin araçta oluşan titreşim ve zırıltının oranı nedir bilmiyorum ama dediğim gibi hususi olarak dikkat etmedikçe farkedilmiyor bende. Hatta arabayı ara sıra kullanan abim (ki benden daha pimpiriklidir ve herşeye kulak kabartır), ben diyene kadar anlamamıştı.
Hayatta kafaya takılacak daha mühim meseleler varken, bununla psikolojinizi bozmayın derim, canınızı sıkmaya değmez.
Kazasız sürüşler.
.......................Sevgili mehmet kardeşim şu andaki isyanını anlayabiliyorum.Aynı ruh haline ben de girmiştim.Yukarıda yazdıkların o kadar tanıdık geliyor ki bana...En çok kullanılan devir aralığındaki bu titreşim o kadar canımı sıkmıştı ki yeni arabaya binme sevinci bile yaşayamamıştım.Ama hangi otomobil firması olursa olsun malı sattıktan sonra çıkan çözümsüz problemlerde bu modeller böyle deyip çıkıyorlar işin içinden.Mahkemeye versen süreç o kadar uzun ve sıkıcı ki insanın gözünde büyüyor.Ayrıca sonucu belli olmayan bu yasal süreçte araban kobay gibi olacak vekimbilir kaç defa kurcalanmadık yeri kalmayacak (malum bilirkişi olayı) İşte ben bu nedenle bu olayın peşini bıraktım ve bir süre sonra da kafaya takmayınca titreşimi de duymamaya başladım. Zaten çoğu insan bu titreşimi duymuyor bile
Bu maceranın sonunu merak ediyorum ayrıca![]()
Sevgiler....