opel astra classic 3 ses problemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan drmkry
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

drmkry

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
herkese selamlar

2012 classic 3 arabamin birkaç yerinde cızırtılar mevcut. özellikle iki tanesi çok rahatsız ediyor.

ilki şoför kapısındaki cam kumandalarndan geliyor. zaten yapı olarak oraya biraz gevsek takılmış. kumandayi söküp biraz daha izolasyon yapıp takmak istiyorum.burayi sökmek için komple kapı içini mi sökmek gerekiyor yoksa sadece cam kumandasi çekmeyle yerinden çıkar mi.

diğer ses bagaj kapağı iç tarafı plastik kaplamasında tam olarak arka sileceğin hizasindan geliyor. buranın bağlantıları daha basit görünüyor.

yardimlarinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler

Muzıgın sesını bıraz acınca hepsı kendılıgınden kayboluyor :) Şahsen kapı fıtıllerınden gelen sesı oyle absorbe edebılıyorum :) Ben mutlu o mutlu :)

Muzıgın sesını bıraz acınca hepsı kendılıgınden kayboluyor :) Şahsen kapı fıtıllerınden gelen sesı oyle absorbe edebılıyorum :) Ben mutlu o mutlu :)

hocam bagajdan gelen ses sadece titreşimin fazla olduğu kilit tasi döşeli yollarda düşük hızlarda geliyor onu duymazdan geliyorum ama kapıdan gelen cızırtı müziğin sesi arttıkça bassin da etkisiyle daha artıyor :) işin ehli bir arkadaş cam kumandalari nasıl sökülür tarif ederse tamamdir :)

Geri