opel astra classic 1.8 benzinli motor hakkında bilgi?

ooo benim hemşehriler burada toplanmış.. :)
benim dedem de kırcaali göçmeni ama bana kısmet olmadı gitmek hiç..
olsun yine de kökler belli, oradan yani...
istanbul taraflarında olursa böyle organizasyonlar haber verirseniz bende katılmak isterim, piknik toplantı vs gibi...

ayıp ettiniz tabikide...:)

mümkünse 2.0 dti lerden uzak dur Murat ..sorunlu olduklarini hepimiz biliyoruz ..bile bilede lades dememek lazim..:D

desenize ozaman 1.7 den şaşma... yada 2.2 DTI ama 2.2 DTI lende uçmak istemiyorum... :) saolun bilgileriniz için... bilmiyorum ama büyük ihtimal dizel olur aracım... 1.7 CDTİ hep aklımda var o astra olucaaa kesin ama hangi motoru olcak orası belli deil :)

murat emrah abi haklı 2.0dtilar biraz sorunlu gördüğüm kadarıyla almanyada bile 2.ci eli ölü gidiyor 2.0 2.2dtiların 1.7dtilar bile çok tutulmuyor 1.7dtilar ülkemizde abartılıyor eğer alıcansan sana tavsiyem 1.7cdti astra eco4 hem tek kapı hemde fabrikasyon alçaltılmış şasi mevcut hemde 3.5ltlik rekor tüketim yıllardır elinde al mis gibi bin derim ben şahsen , bu arada Zvezdel Krumovgrad tarafı bilir misin? rafet abinin yerini falan?
18072009728.jpg

1.8 ler sanırım 125 HP ve 175 nm tork üretiyor.O kasa için iyi değerler.Performans iyidir.

bu arada bende Varna / BG :)

usta krumovgrad taraflarını pek bilmem ama nolcak gidilir sonucta allah izin verirse zaten bg de olcam... bende öyle düşünüyorum zaten 1.7 CDTİ 80 ps... dediğiniz gibi 3.5 litre feci yaa... tam ögrenci arabası yani aile arabasıda denilebilir... rafet abinin yerimi var orda krumovgrad taraflarında?

varnalı kardeşim oralarıda mukemmel bi yer yaa... hemşeriyiz desene :)

peki harmanliyla, svilengrad i biliyomusunuz benim izin yolum ordan geciyor :Dgecen yil gidip geldim bu yil yok gibi görünüyor ama seneye kismetse size el sallarim:D bu arada kasar peynirimi almadan gecmem :D

hehehehe svilengradında yollarını biliyorum harmanlıyında :D:D:D... yeni yeni düzeltiyolar yolları eskiden kötüydü... afiyet olsun bu arada...

Geri