opel astra 1.3 cdti enjoy spor hakkında bilgi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan jancat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

jancat

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar,

3 gün önce volvo s40 2000 model aracımı sattım. Araştırma yapıyorum 2006 model ve üstü 1.3 cdti enjoy yada enjoy spor paket bakıyorum. spor paket içerisinde neler mevcut farkı nedir onu bilmiyorum. Bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim. Forumda aradım ama denk gelemedim çok fazla konu mevcut :)

ve bu aracın artıları eksileri nelerdir. İllaki kullanan arkadaşlarımız vardır. Eğer bilgilendirme yaparlarsa cidden sevinirim.

Motorun 1.3 olması ciddi şekilde düşündürüyor zira az yaksın ama performansıda çok kötü olmasın diye düşünüyoruz. Astra yedek parça ve ikinci elde kuvvetli olduğu için düşünüyoruz. Genel bir tecrübeniz varsa o konudada bilgilendirme yaparsanız sevinirim.

Njoy donanımı esentia ile cosmo nun arasında ki donanımın,spor patek ise 16'' hafif alaşım jantlar+sis farları piyasadaki araçların nerdeyse hepsinde sp var.

iyi günler ,

Araçtan performans olarak cok birşey beklemeyin..heleki sattıgınız s40 2.0T modeli ise bu araba size yavaş gelicektir :) ama güvenlik donanımı en az indiginiz volvo kadar mevcuttur. Kesinlikle Enjoy veya üst donanımı alın. Sport pakette takılmayın çok. Düşük km yüksek model tabiki size avantaj sağlar.. Sunrooflular güzeldir. Birdaha aynı arabayı alıcak olsaydım easytronic vites alırdım. :) son yorumum şahsidir. :)

bence vectra c dizel 1.9 motora bakın volvoya göre performans sorunu yaşamazsınız

2.0 motordan 1.3 e gecmek performans olarak tatmin etmeyebilir belki. ama ben 1.4 polo dan sonra kullanmaya başladım. çok memnunum. hem yakıt hem konfor hemde performans olarak. guncel bir kasa da oldugundan servis ve yedek parça sorununuz olmuyor. üstelik volvo ya kıyasla daha yaygın ve daha ucuz servis imkanlarınız var. üstelik yetkili servislerin yanında özel opel servisleri de yurdumuz da oldukça yaygın.
enjoy sport paketler bir kullanıcı için yeterli donanımı sunuyor. elbette gönül cosmo almak ister ama bence aradaki fark sizin beklentilerinize göre düşünmeniz gerekir. bir de araçlara sonradan bazı eklemeler yapılıyor. mesela cruise control gibi. benim aracım enjoy sport ve cc yoktu. ben sonradan taktırdım. sınırlı da olsa bu tip kişiselleştirmeler de yapabiliyorsunuz.
kısacası ben çok memnunum. alt devirlerde biraz sıkıntı olsa da turbonun verimli devir aralığını yakalayıp 200nm yi hissetmeye başlayınca herşey değişiyor.

Geri