opel asrta h göstergedeki anahtarlı araba işaretinin yanıp sönmesi

sercan5509

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
mrb arkadaşlar. aranıza yeni katıldım. 2006 model h kasa opel astra kullanıyorum. anahtarı taktıktan bikaç saniye sonra göstergedeki anahtarlı araba işareti yanıp sönmeye başlıyor ve marş basmıyor. hatta anahtarı çevirince gıır gıırrr sesi bile çıkmıyor. anahtarı çıkarıp tekrar takınca sorun gidiyor. bu sorun haftada birkaç defa tekrar ediyor. sorun ne olabilir

Aracınız anahtarı tanımıyor.

anahtarı çıkarıp taktığımda çalışıyor. örneğin 5. viteste giderken veya yolda boşa attığımda immobilizerin anahtarı tanımayıp aracın yolda stop etme ihtimali var mı?

Aynı sorun bende de var. Yolda giderken stop etme ihtimali yok. 5 gün içinde 1300 km yol yaptım giderken bir sıkıntı yok. Sorunun kaynağı her halde kesin birşey söylemeyim ama anahtarı ilk kontağa taktığımızda anlık olarak immo ile haberleşemiyor. Buda ya cim arızalı, ya akü zayıf yada anahtarın pili zayıf. Ben anahtarın pilini değiştirerek 3-4 ay idare ediyorum arıza lambası yanmadan.

2006 Astra H bende bugun sabah aracı çalıştırırken aynı sorunu yaşadım yanlız anahtarı kontaktan çıkarmadan kontagı kapatıp tekrar açınca sıkıntısız çalıştı. Kumanda pilini bende bir değiştireyim

Aynı sorun bende de var. Yolda giderken stop etme ihtimali yok. 5 gün içinde 1300 km yol yaptım giderken bir sıkıntı yok. Sorunun kaynağı her halde kesin birşey söylemeyim ama anahtarı ilk kontağa taktığımızda anlık olarak immo ile haberleşemiyor. Buda ya cim arızalı, ya akü zayıf yada anahtarın pili zayıf. Ben anahtarın pilini değiştirerek 3-4 ay idare ediyorum arıza lambası yanmadan.

hiçbir immoblizer sisteminde araç transponderi pille beslenmez.Pil sadece uzaktan kumanda içindir.
Mercedes ten bmw ya aklınıza ne gelirse.

İkincisi aracın kontak grubu sökülmüşse immo okuma halkası kaymış olabilir.
Anahtarı düşürmüş iseniz chip de kaymış olabilir.

Öncelikle anahtar çipinin pozisyonunu sonra halka pozisyonunu kontrol edin.

arkadaşlar dün servise gittim ve sorunun ne olduğunu öğrendim. immo anahtarı tanımıyormuş. direksiyon konsol modülü değişti.

geçmiş olsun, ne kadara mal oldu acaba bu işlem ?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Geri