Opel arkas

İzzetAstra

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar selam,

Opel Arkas Altunizade şubesinde bilgisi olan var mı ? Daha önce gidip memnun kalan veyahut daha önce gidip de memnun kalmayan olarak?

Yarın aracımı ufak tefek sorunlar için arkas'a götürmek istiyorum. Gedizlerden ağzım yandığı için Gedizler artık yok inşallahh...

forumun sanırım hala ana sponsoru olan opel team'de mustafa abi vardı. Dayıma corsa alınca orda boya falan varmı diye göstermeye gittim. Bana gedizleri önermedi. Arkası önermişti bana. Biz 1tane opele biniyoruz onlar 100 tane opelden edindikleri tecrübe demekki. Dayımda oraya götürecek bakıma...

Yorumunlar için teşekkür ederim opeldaşım...

Ben iki işlem için bir altunizade birde yenibosna'daki servise gittim biri geri çağırma idi diğeride 90.000 bakımıydı. Kısa süreli muhattap olduğum için kötü bir gözlemim olmadı kalbur üstü yetkili servis kibarlığı var tabi.. Ama şahsi fikrim yenibosnadaki servis hem geniş hemde eleman sayısı fazla altunizadedeki servis hem ufak hemde çalışanlar pekte donanımlı değil..

Altunizade Arkas da, Süleyman Abi vardır servis şefi, ayrıca diğer çalışan arkadaşları da ismen bilirim çok ilgililerdir. Ben hep memnun kaldım, sorunsuz önerebilirim.

Geri