Opel Ampera Resmen Yakalandı.

tam benlik araba,karizma meselesi;)

evet epey epey honda esintileri var hemde çok fazla yandan arkasına bakdınmıda citroen esintileride var

karizma çok satan arabayla olmaz burda resimde görüyorsunuz harika şahane diyorsunuz ama yollarda şu arabadan 500 tane görseniz yada her sokak arasında ibr tane göz eskimesi denen bir şey vardır araba gözünüzde eskidimi sizin için o araç doğan şahinden farksız olur görsel olarak...
opelde halk işi yapıp halk işi sattığı için bu araç üretilsede kaderi bu olucakdır..

karizma olmak için altınızda ister 2010 model ister 1940 model olsun kupon yollarda nadir az görülen bir araç olmalı..

Valla sifir al bunu 5 yilda benzine verdigimiz para ile araba bedavaya gelir gibi harika bi araç ne kadar hondaya benzesede adi yeter opeeel

çok japonumsu olmuş ama güzel bi araç

güzel tasarım azcıkta olsa hondadan bişeyler var sanki:)

çakma honda :)

benim honpera nasıl =)

sislerin farlarla bağlanması ve yan aynaların çıkışı çok orjinal olmuş bence ayrı bi çizgi olmuş hondaya olan benzerliğinden bahsetmiyorum bile :D
ama özellikle yakıt konusunda yani elektrikli olmasıyla bence honda civic'le aynı sınıfta bile değil kesinlikle
ha bide fotoğrafları dereden çekmişler sanırım sazlık felan :D

Elektrikli oluşu açısından tam puan ama design amplem olmasa başka bir markayı çağrıştırıyor o açıdan zayıf diyorum.Ayrıca hidrojenle çalışan araçlar daha önce seri üretime geçecek galiba

Geri