Opel Ampera Resmen Yakalandı.

Önde amblem olmasa civic hb:)

tamamen elektrikli içinde jeneratör görevi gören birde benzinli motor var ama sadece amperanın elektrik ihtiyacını karşılayacak araç aküleriyle 60km yol yapabiliyor aküler boşaldığında 2 - 3 saatte şarj edilebiliyor eğer yola devam edilecekse benzinli motor elektrik üretmeye başlıyor ve araç maximum 800km yol yapabiliyor. Bunu yaparkende 100kmde 2.5lt benzin tüketiyor hızınız ne olursa olsun

Bu güzel değil , harika.. Müthiş bir teknoloji bu ya; ve eğer opel bunu yapıp satacaksa, sektörde yeni bir çağı başlatacak demektir.. Harika..

tamamen elektrikli içinde jeneratör görevi gören birde benzinli motor var ama sadece amperanın elektrik ihtiyacını karşılayacak araç aküleriyle 60km yol yapabiliyor aküler boşaldığında 2 - 3 saatte şarj edilebiliyor eğer yola devam edilecekse benzinli motor elektrik üretmeye başlıyor ve araç maximum 800km yol yapabiliyor. Bunu yaparkende 100kmde 2.5lt benzin tüketiyor hızınız ne olursa olsun

yok daha neler harıka bu

adını begenmedim ya ben

evet bende begenmedım ınsıgnadan sonra buda ıyı bır model adı degıl

Güzel olmuş ya.
Hızlı aile babalarına. :p

HONDA Honpera... by i-tec .... =)

fxdgkh1.png

Kötü bence.Çakma honda civic gibi birşey.Arkası da rezalet şahsi fikrimce.

Ben beğendim doğrusu, hele ki motoru başarılı olursa süper bir araç olur.

harbice Honda nın kopyası olmuş ayrıca olmasa bile resmen uzakdoğu araçları gibi olmuş bir Alman aracıyla uzaktan yakından alakası yok ama elektrikli oluşu takdir edilecek gibi ;)

teknoloji, görüntü on numara

Geri