Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
konfor kalite olarak, ve dizel alacaksam mutlak vw-audi grubu bir tdi dan vazgeçmezdim. ama accord da bu konuda çok iyi bir araç. 2,2 i-cdti motorun 10 tane ödül aldığını biliyorum fazlasından haberim yok
accord görüntü olarak süper. 2,4 v6 sı gerçekten çok etkileyici bir araç. bence türkiye de hak ettiği değeri göremedi.civic alacaksan bi type r da çok iyi gider. performans olarak tatmin eder.s2000 ise motor hacminden çıkardığı güç hala dünayşampiyonluğunu koruyan bir araç ve kalbimin en üyük yerini kaplayan araç eğer milli piyango bu yıl bana çıkarsa kesin alacam bi tane turbolu özel yapım
Laguna Accord Passat olabilirdi Lagunanın gidişi gerçekten çok güzel asvaltta akıyo resmen içide çok ferah Accord da güzel araba ama japonlara karşı bi güvensizlik var içimde nedense Passat ta çok baba araba ama sürekli Vectra ile kıyaslayıp Vectra yı ezmeye çalıştıkları için gıcığım var