OPEL 1.3 DİZEL debriyaj balatası fiyatı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fusel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

fusel

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
bugün servise gittim debriyaj balatası artı rot ayarı 1100 tl dediler sizce bu pahalı değilmi bunu sanayide yaptırsak daha ucuza olmaz mı.......

mutlaka daha ucuz olur ama iyi bir ustan varsa git yoksa baskı balata şakaya gelir bir parça değil ben çeşitili yerlerden fiyat al yetkili, servis 100 200 fazla diyıorsa yetkiliye götür derim

ben bu kış özel serviste luk marka baskı balata için 440 TL fiyat almıştım... bana çok gibi geldi...

sizce fiyat çok aşırı derece yuksek mi yoksa serviste yaptırayım gitsin mi.

Aracınızın kilometresi 90*100binden fazla ise volan biraz sıkıntılıdır. Yani bugün yarın sorun çıkarabilir. Aracın baskı balata bilye değişimi zamanında volanıda değiştirmeniz faydalı olur ki daha sonra bir daha işçilik ödemezsiniz.

Fakat sıfır takacağınız volan bile sorun çıkarabilir bununda garantisi yok.

Servis fiyatı sadece baskı balata için fazla gibi.

arac 59300 km de şu an

Sabit Volana da çevrilebilinir.

bugün servise gittim debriyaj balatası artı rot ayarı 1100 tl dediler sizce bu pahalı değilmi bunu sanayide yaptırsak daha ucuza olmaz mı.......

Debriyaj balatasını değiştirirken Şanzıman indiriyorlar +debriyaj balatası +işcilik alıyorlar bakın biraz pahalı olacak ancak opel combo 1,3 dizel aracıma geçen hafta Luk marka debriyaj balatası+CE belgeli ithal Sabit volan(Kesinlikle tavsiye ederim kim ne derse desin ben paramın ve malımın düşmanı değilim)+Debriyaj bilyesi 500 tl verdim 200 tl işcilik verdim +yağ yag filitresi hava filitresi polen filitresi onlar 500 ün üzerine artı ancak yağ kesinlikle castrol kullan derim kim ne derse desin

59 binde baskı balatayı çabuk yemişsiniz. Ben astra h ı 190 binde satarken halen canavar gibiydi. Gıram kaçırmıyordu.

1.3 müydü. 1.3 ile 190 bini görmek mucize olsa gerek? 0 trafik lazım.

Geri