OPEL 1.3 CDTİ MI yoksa 1.6 BENZİNLİMİ??ÇOK KARARSIZIM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hemano5
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sizce hangi kasa daha cazip

• ASTRA hb

Oy: 57 67.1%
  • ASTRA SEDAN

Oy: 28 32.9%

• Kullanılan toplam oy
    85
:confused::confused: kimse cvplamamış...

olur ama yazılımla bilmem ancak egzantrik milleri gibi değişimlerle modifiye olur turbo takılır vs. :) yazılımsal değişim benzinli araçlar için olmuyor olsa bile fazla bi artış olacağını sanmam...

:confused::confused: kimse cvplamamış...

chip bütün araçlara olur. benzinli dizel fark etmez. fakat uygun sorunsuz bir yazılımlı chip bulmak gerek. uzun lafın kısası biraz araştırma yapıp , bu konuların uzmanını bulmalısın. ve ilk defa senin araca uygulamasın. daha öncede bir astraya uygulamış olsun bence. yoksa senin araç denek gibi olur:))

chip bütün araçlara olur. benzinli dizel fark etmez. fakat uygun sorunsuz bir yazılımlı chip bulmak gerek. uzun lafın kısası biraz araştırma yapıp , bu konuların uzmanını bulmalısın. ve ilk defa senin araca uygulamasın. daha öncede bir astraya uygulamış olsun bence. yoksa senin araç denek gibi olur:))

Sakat desene :D araç sıfır elletmem memnunum böyle

bu arada nedendir bilmiyorum chip olaylarına karşıyım. eğer bir araç chip ile 30 hp gibi güç arttırılıyorsa niye bunu aracı üreten şirket yapmıyor diye düşünürüm. bence fabrika yazılımları en güzeli. çünkü fabrika yakıt tasarrufu+motor ömrünü düşünüyor. buna göre optimum bir güç sağlıyor. bende çok düşündüm 1.3 dizeli chipleyim diye ama ztn 1.3 motordan 90 hp güç alıyon, birde bunun 20 hp kadar üstüne çıkmak motor a zarar verir kanısındayım

Ben de geçen 1.9 Connectle kalktım, güzel yanlarından biri de 1.3 ile 1.9 arabayı geçmek :)

çok km yapmıyorsanız kesinlikle benzinli

arkadaşlar chip her araca yapılır ancak wimmer tuning astra h 1.6 için herhangi bir chip yapılmadığını söyledi ne kadarı doğru yalan bilemem dizellerdeki chipin avantajı turbo olmasından dolayıdır benzinli atmosferik çoğu araçtada az verme sebebi işte bu turbosuz olmasıdır ancak derseniz subaru sti, mitsubishi evo gibi araçlar tabiki en az 40 hp güç artışı olan araçlardır opel astrada 1.6 105 hp ve 115 hp lik araçlara chip yapılması bence gereksiz çünkü ustalarında söylediği bu alacağımız max 3-5 hp için dünya kadar para döküp birde ne kadar az olursa olsun kendimizi riske atmaya değmez

Sakat desene :D araç sıfır elletmem memnunum böyle
araçın sıfır ile ilgilisi yok garanti kapsamında yapıyorlar zaten sorun olmaz
ancak sana 500-600 gibi bir rakama patlar forumda mehmet gazihan chip ustası var ona bir danış

bende ciple ilgili cevap bekliyorum ama orjinal uyumlu garantyi bozmicak bi ürün olması gerekmekte bence

Geri