OPC sahipleri yandı.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MERKEZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yakalamdan plakaya ceza yazmak yok ama:)
hadi oyun başlasın:)

tabi bu durumda bende bi GTC falan alırım:)

doğru abi o yüzden yayları söktüm zaten. ne olduğumu şaşırdım yaylardan sonra. istanbulda heleki çok geziyorsan yay eziyet...
gecen gün yanımdaki arkadaşın ve benim boynumuz kırılıyordu, tem otoyolunda kadıkoy istikametine seyrederken otogar ayrımına yakın bir yerde en sağ şeritte yolda baya bir deformasyon var göçmüş içe doğru ovalleşmiş orada arac bir sekti kafalarımız cok şiddetli tavana vurdu ne olduğumuzu anlamadık ve arkadaşımın başına benim sunroofun vidası girdi :) sunroof arızalı kapağı yok takmadım yolların halini düşün işte aslında yay may hikaye oynamamak lazım araclarla

yakalamdan plakaya ceza yazmak yok ama:)
hadi oyun başlasın:)
yakalamadan plakaya ceza yok ama benim adrese gelen 300 liralık cezayı ben trafikte uyurken yazmışlar herhalde ben farkedememişim:Dkeşke öyle olsa da insanlar saçma cezalardan kurtulsa

gecen gün yanımdaki arkadaşın ve benim boynumuz kırılıyordu, tem otoyolunda kadıkoy istikametine seyrederken otogar ayrımına yakın bir yerde en sağ şeritte yolda baya bir deformasyon var göçmüş içe doğru ovalleşmiş orada arac bir sekti kafalarımız cok şiddetli tavana vurdu ne olduğumuzu anlamadık ve arkadaşımın başına benim sunroofun vidası girdi :) sunroof arızalı kapağı yok takmadım yolların halini düşün işte aslında yay may hikaye oynamamak lazım araclarla

geçmiş olsun cengiz abi..aracın dengesini kaybetme ihtimalini göz önüne alınca büyük tehlike atlatmışsın aslında

Bu işin mantığı nedir anlamadım.Polis teşkilatı adı üstünde teşkilat , Nasıl olsa heryerde ekip mevcut.Yakalamak istediğin vatandaşın yolu üstünde basit bir çevirmeyle zaten durdurursun.Durmayıp kaçan adam ise zaten hız merakından değil ciddi bir suçlu olduğundan kaçar.Bu adamı durdurmak içinse en güzel yol motor bence.Oda teşkilatta zaten mevcut.Şu olabilir daha seri motorlar alınabilir.

Almanya Hollanda Belçika Danimarka v.b. gibi ülkelerin otoyollarında görev yapan süper spor polis araçları hız ihlallerini tespit etmek ya da adamın önünü kesip kulağını çekmek için kullanılmıyor.
AB de sınırlarda denetim olmadığından, uyuşturucu madde ve çalıntı mal trafiğinde takip edilen araçların, diğer ülke topraklarına geçip takipten kurtulmasını engellemek için bu araçlar kullanılıyor.
Türkiye de ise bu araçlar abesle iştigalden başka bişey değil. Sabit 90 km/s hızla giden bir araca bi radar tertibatı yeter, bunun içinde Subaru ya da porsche biraz anlamsız olur. Gerçi alırlarsada bu ilk saçma sapan icraat olmayacağı için şaşırmam. Emniyet Müdürlerinin korumaları falan kullanır büyük ihtimal bu arabaları :D

Bu işin mantığı nedir anlamadım.Polis teşkilatı adı üstünde teşkilat , Nasıl olsa heryerde ekip mevcut.Yakalamak istediğin vatandaşın yolu üstünde basit bir çevirmeyle zaten durdurursun.Durmayıp kaçan adam ise zaten hız merakından değil ciddi bir suçlu olduğundan kaçar.Bu adamı durdurmak içinse en güzel yol motor bence.Oda teşkilatta zaten mevcut.Şu olabilir daha seri motorlar alınabilir.

tamam da kaçacak kadar gözü dönmüş adamı motor nasıl durduracak. bi dokundursan motor yerde. motor uzerınde adama da Allah rahmet eylesin. kim şahit, kim kanıt?

geçmiş olsun cengiz abi..aracın dengesini kaybetme ihtimalini göz önüne alınca büyük tehlike atlatmışsın aslında
sağol Aytekin boynumun kırılmaması mucize cok şiddetli çarptım üstelik bir de kafam sola kıvrıldı vurduğu anda yani tam dik vurmadım ALLAH korudu burası da tem otoyolu düşünün işte aman o güzergahı kullananlar tekstil kenti gectikten sonra orta şeridi kullansınlar sağ şeritte gitmesinler
bizdeki avrupa standardı sevdası iyi birşey de hiyerarşik sırayı takip etmeleri lazım polis araclarına kadar daha neler var standarda kavuşması gereken adam kapkaç yapıp kadıncağızı 100-200 metre sürüklüyor 1 ay yatmadan cıkıyor neyse ....polis yakalıyor mahkemeler gereğini yapamıyor istersen ferrari getir ne işe yarayacak.

Subaru olayı iyimiş, helal olsun emniyete :)

Geri