yakalamdan plakaya ceza yazmak yok ama
hadi oyun başlasın

hadi oyun başlasın

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gecen gün yanımdaki arkadaşın ve benim boynumuz kırılıyordu, tem otoyolunda kadıkoy istikametine seyrederken otogar ayrımına yakın bir yerde en sağ şeritte yolda baya bir deformasyon var göçmüş içe doğru ovalleşmiş orada arac bir sekti kafalarımız cok şiddetli tavana vurdu ne olduğumuzu anlamadık ve arkadaşımın başına benim sunroofun vidası girdidoğru abi o yüzden yayları söktüm zaten. ne olduğumu şaşırdım yaylardan sonra. istanbulda heleki çok geziyorsan yay eziyet...
yakalamadan plakaya ceza yok ama benim adrese gelen 300 liralık cezayı ben trafikte uyurken yazmışlar herhalde ben farkedememişimyakalamdan plakaya ceza yazmak yok ama![]()
hadi oyun başlasın![]()
gecen gün yanımdaki arkadaşın ve benim boynumuz kırılıyordu, tem otoyolunda kadıkoy istikametine seyrederken otogar ayrımına yakın bir yerde en sağ şeritte yolda baya bir deformasyon var göçmüş içe doğru ovalleşmiş orada arac bir sekti kafalarımız cok şiddetli tavana vurdu ne olduğumuzu anlamadık ve arkadaşımın başına benim sunroofun vidası girdisunroof arızalı kapağı yok takmadım yolların halini düşün işte aslında yay may hikaye oynamamak lazım araclarla
Bu işin mantığı nedir anlamadım.Polis teşkilatı adı üstünde teşkilat , Nasıl olsa heryerde ekip mevcut.Yakalamak istediğin vatandaşın yolu üstünde basit bir çevirmeyle zaten durdurursun.Durmayıp kaçan adam ise zaten hız merakından değil ciddi bir suçlu olduğundan kaçar.Bu adamı durdurmak içinse en güzel yol motor bence.Oda teşkilatta zaten mevcut.Şu olabilir daha seri motorlar alınabilir.
sağol Aytekin boynumun kırılmaması mucize cok şiddetli çarptım üstelik bir de kafam sola kıvrıldı vurduğu anda yani tam dik vurmadım ALLAH korudu burası da tem otoyolu düşünün işte aman o güzergahı kullananlar tekstil kenti gectikten sonra orta şeridi kullansınlar sağ şeritte gitmesinlergeçmiş olsun cengiz abi..aracın dengesini kaybetme ihtimalini göz önüne alınca büyük tehlike atlatmışsın aslında