op com nasıl aktif edilirr ??

alperx20xev

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
op com aldım kurulumu yaptım sensörleri felan okuyor ama cruise controlu aktif edecekken programming variant diye bi yerde kod istedi sanırım bende aktif etmedim op com u ondan yada bilgisi olan arkadaşlar yol gösterirse sevinirim .)

Arabanın bcm şifresi lazim. Yetkili Servisten öğrenmeniz gerekiyor. Özel servisler veremez. Opcom normal çalışıyor şu anda. Aracın özelliklerini değiştirmek için bu şifre lazım

Özel kutunuz dolu. Cevap yazamadım Size.

Opcomun sorduğu şifre aracın bcm (Body Control Module ) şifresidir. Onu girmeden Program variant configuration değişikliği yapamazsınız.

Güvenlik kodu. Araç güvenlik kartınız varsa üzerinde yazar. Yoksa servisten aracınızın kodunu istemeniz lazım.

teşekkürler cihan ve emre bey dediğiniz gibi arabanın güvenlik koduymuş ikinci el aldığım için bende eser yoktu oyle birşeylerden uzun araştırma sonucu sıfır teslim edilen bayisini buldum mersin-gedizlerden alınmış sağolsun onlarda şaseden verdiler cruise kolunu da şifreden sonra tanıttım ışına kadar aktif hale geldi sonunda olduda bitti bakalım .))

Hadi hayırlı olsun. Güle güle kullanın.

mrb arkadaşlar konunun üstünden zaman geçmiş ama op com ile ilgili bir şey soracam

94 vectra gt var bende op com'un türkçe versiyonunda c20xe yok bende 2010 versiyonundan girmeye çalıştım 10 pin ara kablosuda var araçla bağlantı kurmadı neden olur acaba ? Herhangi bi değişiklik mi yapmak gerekir ?

mrb arkadaşlar konunun üstünden zaman geçmiş ama op com ile ilgili bir şey soracam

94 vectra gt var bende op com'un türkçe versiyonunda c20xe yok bende 2010 versiyonundan girmeye çalıştım 10 pin ara kablosuda var araçla bağlantı kurmadı neden olur acaba ? Herhangi bi değişiklik mi yapmak gerekir ?

selam arkadaşlar, bana da lazım buna nasıl girilir ..........bilen varsa bize yazsın

Geri