Benim Bildiğim NFS Serileri Hamachiden Oynanıyo ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oynanıyor evet, ama biz 2 kişiden fazla oyuna gireceği zaman engellediğini farkedip farklı serialle yüklemiştik...online oynanabiliyor mu korsan oyunlarda
Oynanıyor evet, ama biz 2 kişiden fazla oyuna gireceği zaman engellediğini farkedip farklı serialle yüklemiştik...
NFS2HP'de de hasar modellemesi olduğu için ben zevk alıyorum. Evet, eski bir oyun modlama vs. yok ama araçlar, sesler ve tepkiler gerçekten güzel...onda da yarışabiliriz. olabilir ancak lfs de her ayarı yapmak gerçekten güzel bir şey. fizik kurallarının hükmettiği bir arabadasınız. gerçek bir araba kullanıyor gibi oluyor insan. vites aralıklarını bile belirleyebiliyorsunuz.
NFS2HP'de de hasar modellemesi olduğu için ben zevk alıyorum. Evet, eski bir oyun modlama vs. yok ama araçlar, sesler ve tepkiler gerçekten güzel...
Tekrar söylüyorum.Yusuf kardeşim senin serverini ne zaman yazsam kapalı.
HiperGamers Yazdığınızda herzaman açılıyor.
Ben bilmeyenler için tek tek yapacaklarını yazıyorum.
Oyunu yükledikten sonra "Sunucu listesini göster" bir altında ise "Sunucu ismi Girin" var Oraya Büyük küçük harfe dikkat ederek yani tam olarak HiperGamers Bu şekilde kopyalayıp yazır. "H-G" Harfleri büyük. Sonra servere giriyosunuz.Oyunu yükleyip açtıktan sonra farklı araba yüklemek isteyen vs olursa yardımcı olurum.
Tekrar söylüyorum.Yusuf kardeşim senin serverini ne zaman yazsam kapalı.
HiperGamers Yazdığınızda herzaman açılıyor.
Ben bilmeyenler için tek tek yapacaklarını yazıyorum.
Oyunu yükledikten sonra "Sunucu listesini göster" bir altında ise "Sunucu ismi Girin" var Oraya Büyük küçük harfe dikkat ederek yani tam olarak HiperGamers Bu şekilde kopyalayıp yazır. "H-G" Harfleri büyük. Sonra servere giriyosunuz.Oyunu yükleyip açtıktan sonra farklı araba yüklemek isteyen vs olursa yardımcı olurum.