online araba yarışı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bandem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bende katıla bilirim

ßiri ßana Su Oyunu Yuklemeye Yardım Etsin DelirCem :Q

hocam önce indirdiğimiz 290 partlık iki rar dosyasını, bir yeni klasör oluşturup masaüstüne, içine çıkartıyoruz. rar dosyalarının şifresi www.fulloyun.com

sonra yeni oluşturduğumuz klasörün içine giriyoruz. burada lfs diye bir uygulama dosyası var ona tıklarsak oyuna direk giriş yapar yani crack mrack yapmadan oyunun içine girebilirsiniz. ancak online oynayamazsınız. dolayısıyla hemen oynamaya geçmiyoruz. şimdi devam edelim.

(sonra yeni oluşturduğumuz klasörün içine giriyoruz) burdan devam ediyoruz. klasörün içinde kegen crack gibi bir klasör olması lazım. ona çift tıklayıp içine giriyoruz. klasörün içinde iki tane dosya var. şimdi:

alttaki dosyaya tıklıyoruz karşımıza bir uyarı gelecek sonra ona ok dediğimiz zaman başka bir pencere açılacak karşımızda. çince yazılar filan yazacak. orada üstte çince yazıların arasında 4 rakam var (0123) gibi. onu kopyalıyoruz. pencereyi kapatmayın. şimdi:

crack klasörünün içindeki üstte olan dosyayı çalıştırıyoruz daha küçük bir pencere çıkacak karşımıza. orada iki tane boşluk mevcut. kopyaladığımız rakamları birinci boşluğa yapıştırıyoruz. altta çince yazılar çıkacak. onu kopyalıyoruz. şimdi:

tekrar diğer pencereye geçelim (0123 rakamlarını ilk kopyaladığımız yere) küçük pencerenin ikinci boşluğunda oluşan çince yazıları bu pencerede birinci boşluğa yerleştiriyoruz. sonra alttaki boşluklara kullanıcı adı ve diğerine de şifre istiyor. ben bandem yazdım kullanıcı adı olarak şifremi de kendim yazdım bize ait yani. sonra alttaki kutucuklardan sağdakine tıklıyoruz. bir uyarı gelecek IP ile ilgili tamam diyoruz. son bir adım kaldı.

lfs w patch dedikleri bir yama var küçük boyutlu bu yama olmazsa online oynayamazsınız. onu internetten indirin rar dosyalarınızı açtığınız klasöre kurun. online oynayabilirsiniz.

Eğer siz w patch'de oynuyorsanız Z patch kullanan oyuncu ile aynı segmentte olamazsınız.Zpatch tavsiye ederim,çoğu kişi z patch kullanıyor.üyelik ise lfs'nin sitesinden alınması lazım.

Eğer siz w patch'de oynuyorsanız Z patch kullanan oyuncu ile aynı segmentte olamazsınız.Zpatch tavsiye ederim,çoğu kişi z patch kullanıyor.üyelik ise lfs'nin sitesinden alınması lazım.

z patch w patchin üstüne kurulabilir mi acaba. lfs ye üye oldum üyelik bedava idi ama lisans için ücret istiyorlar. z patch için ücret lazım mı acaba.

hayır bir ücret felan yok.aslında oyunu lfs'nin sitesinden (134mb)lık dosyasını indirirseniz hiç birşey yapmanıza gerek yok,ama w patch üzerinede z patch olur;) internette bu oyunun forumları var gerekli tüm detaylar,bilgiler o forumlarda;)size lazım olan z28,z22de olur ama çoğu yamalar z28göre diye biliyorum.

begenmedım ben oyunu yaa MaLesef Katılamıcam Aranıza.

HiperGamers ta kimse yokmuş şimdi

akşamları oynuyorum ben gündüz işteyim.

need for speed world indirin cok kaliteli

ona baktım da internetten bir gb dosya indirmek istiyor.

Geri