önerileriniz ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan osmannn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

osmannn

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar benim en büyük hobilerimden biri arabamı temizlemek onun için sizlerden temzilik malzemesi marka önerileri bekliyorum. mesala döş parlatıcı, şampuan felan önerilerinizi bekliyorum.

formula 1 in koltuk temizleme sütleri var 20 ytl civarı.guzel temizliyo benim astranın koltukları çok super oldu.kiri alıyo

:alkis: ustalar şu tv reklamı verilen kosla vaniş max koltuk tavan ve tabanda süper denedim çok iyi temizliyor çokta güzel kokuyor tavsiye ederim 14 ytl civarında.:good:

meraba arkadaşlar ben arabanın tavanını hafif nemli bi bezle sildim ve döşeme kendini saldı bu sorun nasıl düeltilir döşeme sökülecek mi yoksa üzerindeki döşeme tekrar gerdilir mi

meraba arkadaşlar ben arabanın tavanını hafif nemli bi bezle sildim ve döşeme kendini saldı bu sorun nasıl düeltilir döşeme sökülecek mi yoksa üzerindeki döşeme tekrar gerdilir mi

1-2 ay önce aynı şey benim başıma geldi. Her zaman temizlettiğim yer, "abi bayağı kirliymiş istersen temizleyelim." dedi ki, silmeye başlaması ile çadır oldu tavan.
Sonrası gittim döşemeciye, aynen yenilettim 60 YTL verdim. Çok profesyonel bir çalışma olmasa da, ustanin işi düzgün içime sindi yaptığı. Kontrplak gibi bir tabaka var onu güzel bir temizlediler, ardından hem kumaşa hem kontrplaka tutkal sürerek yapıştırdılar. Sonuçtan memnunum.

Eminim İzmir'de de bu işi daha profesyonel yapan yerler vardır, fiyat nasıl olur bilmem ama tekrar yapıştırma şansın yoksa yenileyeceksin mecbur.

Geçmiş olsun.
Keyifli sürüşler.

sonax tavsiyemdir...

arkadaşlar benim en büyük hobilerimden biri arabamı temizlemek onun için sizlerden temzilik malzemesi marka önerileri bekliyorum. mesala döş parlatıcı, şampuan felan önerilerinizi bekliyorum.

camlar icin ve torpido için şu magic bezler varya super işe yarıyo.
beze gelen tozlar tekrar gitmiyo

döşeme

:good: slm arkadaşı iştersen böyle bişe yaptıra bilirsin cok basit mineflo tipi yer döşemesi ALIRSIN GÜZEL KESERSİ YAN PLASTİKLERİN ALTINA DA GECİRİRSİN CIKMASIN DİYE SUPER OLYO HEM KİRLENMYO ARABANIN TABANI ISLANDIGI ZAMAN KOKU DA YAPMYO TEMİZLEMESİ DE COK KOLAY 50 YTL KOMPLE ÖN ARKA YAPTIRDIM SDANAYİDE

Ekli dosyalar

• S5021266.webp
    S5021266.webp
    17.4 KB · Görüntüleme: 16
  • S5021268.webp
    S5021268.webp
    13.4 KB · Görüntüleme: 11
  • S5021265.webp
    S5021265.webp
    12.2 KB · Görüntüleme: 10
Geri