- Konuyu Başlatan
aynen melih kutu kırmızı gibi...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu volant olayı nedir arkadaşlar.. benim corsa 104bin oldu ama öyle bi sorun yok sanki bi açıklarsanız sevinirim...![]()
abi buralardanyım evlenceğim için gelemedim yanına
şöyle oluyor belirtileri kardeşim:
ayağını debriyaj pedalına hafif bas tıkırtı geliyomu yada tık tık motor sesi gelmeye başlar sonra tam bas pedala ses gider..
hastalık belirtileri bunlar, bize iyi bir doktor lazım şimdi, ama ümid ediyorum elbirliğiyle çözacaz bu sorunu inşallah, eminimki bir sürü arkadaşım aynı dertten muzdarip, hatta bir kaç kere paraya kıyıp yenisiyile değiştirenler bile olmuş ama gene aynı duruma geliyomuş, bu yüzden bu konuya daha ekonomik ve daha uzun süreli bir çözüm bulmamız lazım..
hadi arkadaşlar kim ne biliyorsa kulağına ne gelirse burdan paylaşsın bizimle...konuyla ilgilenen tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum...
o dediğiniz tıkırtı debriyaja basmadan da geliyor ustalar bilyadan gelir dedi.
önden gelen sesle ilgili kutuyu tamir ettirdim mafsal değiştirdim rotlar z rotlar hepsi değişti ama ses hala var
bir arkadaşın tanıdığı bu ses yüzünden dava açmış ve kazanmış parasını geri almış.
neyse kolay gelsin