Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
benim arabam servisten cıkarken söylediler direksiyon kutusu ön takım 2 amörtisör hepsini işçilikle beraber 500 ytl ye bütün tıkırtıların kesilceğini solediler
ben de takozlardan sanmıştım,değiştirdim takozları.ama ses kesilmedi . özellikle soğuk havalarda sabah ilk yola çıktığımda acayip bir ses geliyor sanki kasa yerinden çıkacakmış gibi. nasıl iş bu anlamadım.benim eski brodway de bile hiç böyle şeyler olmadı.ama opel de oluyor,şaşırıyorum walla.... ((((
arkadaşlar bende 2000 cd astra var 1 ay önce bu ses yüzünden öndüzen yaptırdım z rotları takozlar değişti ayrıca sağ alt tabla değişti rotil olan parça ayrıca amortisör bilyası da değişecekti fakat bulamadık onuda temizleyim gres yağladılar fakat sabahları kasislarden geçerken yinede ses geliyor
viraj demir lastiklerinden gelir bu ses özellikle kasislerden inerken çünkü kışın ıslanan lastik kurumaya başlayınca sertleşiyor buda ses yapıyor. yazın bu sesi çok az duyarsınız veya duyamassınız. geçici cözümü lastikleri yağlatmanız veya değiştirmeniz. ama emin olun tekrar yapıcaktır bu problem opellerde var.