Ön takımdan gelen gıcırtı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SANCAR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
gergi kolundan olabilir

benim de başıma geldi arkadaş takozları değişince düzeldi..

benim arabam servisten cıkarken söylediler direksiyon kutusu ön takım 2 amörtisör hepsini işçilikle beraber 500 ytl ye bütün tıkırtıların kesilceğini solediler

ben de takozlardan sanmıştım,değiştirdim takozları.ama ses kesilmedi . özellikle soğuk havalarda sabah ilk yola çıktığımda acayip bir ses geliyor sanki kasa yerinden çıkacakmış gibi. nasıl iş bu anlamadım.benim eski brodway de bile hiç böyle şeyler olmadı.ama opel de oluyor,şaşırıyorum walla.... :(((((

evet bendede muhafaza gevsemıs bulana kadar 2 ay gectı alakasız bır yerde cıktı yanı
yaglandı tek tek sıkıldı sorun cozuldu

ön Viraj Demir Lastiklerine Baktirin.onlarda Kasislerden Geçerken Girç Diye Ses Yapar.

arkadaşlar bende 2000 cd astra var 1 ay önce bu ses yüzünden öndüzen yaptırdım z rotları takozlar değişti ayrıca sağ alt tabla değişti rotil olan parça ayrıca amortisör bilyası da değişecekti fakat bulamadık onuda temizleyim gres yağladılar fakat sabahları kasislarden geçerken yinede ses geliyor

viraj demir lastiklerinden gelir bu ses özellikle kasislerden inerken çünkü kışın ıslanan lastik kurumaya başlayınca sertleşiyor buda ses yapıyor. yazın bu sesi çok az duyarsınız veya duyamassınız. geçici cözümü lastikleri yağlatmanız veya değiştirmeniz. ama emin olun tekrar yapıcaktır bu problem opellerde var.

yeni takozlarla da soğuklarda süper gıcırdıyor

arkadaşlar lastık kısımlar hıcbır zaman yaglanmaz yaglanırsa çok çabuk bozulur

Geri