Ön sağ hoparlör degisimi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan İ_U
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İ_U

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Benim on sağ hoparlör bayagidir cizirdiyor, sokup degistirmek istiyorum. Hoparlöru  hangi marka hangi model almalıyım. Daha iyi ses olurmu? Olursa onleri  sağ sol değiştirebilirim

Birde kasnak vs. gibi başka bi parçaya gerek varmı ?

Ynt: Ön sağ hoparlör degisimi

Ses konusunda çok bir bilgim yok ancak simetrik değiştirmeniz daha iyi olur gibi geliyor.

Eskisinden memnunsanız çıkmasını alıp takın orjinalinden... Memnun değilseniz kaliteli 2 hoparlör alıp paralel değiştirin. 2'si aynı olsun :)

2 tane kaliteli hoparlör alıp değiştirsem ,Orj. Olanlardan daha iyi olurmu? ,olmaz ise çıkma alıp bozuk olanı değiştirelim. Ama orj Hoparlörlerdende  memnun değilim .hoparlör tavsiye edebilirmisiniz? ևünkü collaksiuonel falan hiç anlamıyorum

Ynt:

Çok kaliteli alırsanız mesela Bose veya Infinity gibi o zaman güzel sonuç alırsınız.

Pioneer  dan model tavsiyemiz varmı ? Bose falan gerek yok

Bu sağ ön hoparlörler niye bozuluyor yahu? Bende Bursa'da değiştirmiştim.

benim ön hoparlörlerde yıkamacılar kapı içlerine su tuttuğu için cızırtı yapıyordu.tanesi 200 TL den orjinal alıp değiştirmiştim ama bence hiç gerek yok.eğer almak isterseniz elimde sıfır hiç kullanılmamış pioneer 16,5 cm coaxial hoparlör mevcut.bu arada hoparlörleri amfi aldığımda hediye etmişlerdi takımı 120 TL falan ama size takımı 50TL ye verebilirim.sonuçta şu an boşta duruyor işiniz görülsün

Geri