Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu aralar ön konsolda aşırı derecede bir pislik tozlar vs gözüme batıyor nemli bezle silmek güzel fakat parlaklık ve daha iyi bir görünüm için siz ne kullanıyorsunuz?
Aracın plastiklerinin ilk gün gibi mat parlak yeni gibi görünmesini istiyorsanız ve tozların ön konsola yapışmamasını istiyorsanız Atas Plak2 tavsiye ederim, bana dua edersiniz.
Sonax kullandım fakat torpido üzerinde iz bıraktı biraz sanki ıslak kalmış gibi bir görüntü o yüzden uzak duruyorum ondan.
Bu ürünü inceleyip denemekte fayda var
Sonax kullandım fakat torpido üzerinde iz bıraktı biraz sanki ıslak kalmış gibi bir görüntü o yüzden uzak duruyorum ondan.
Bu ürünü inceleyip denemekte fayda var
Meguiars ultimate protectant. Tatlı bir parlaklık verir, gayet koruyucu ve uzun süre gider. Tozlanma yapmıyor. Bir şişesi 25 tl civarı, bir arabaya bir sene rahat yeter. Kullanıyorum tavsiye ederim.
bende bir soru ekleyeyim başlığa uygun. arkadaşlar benim aux, kilit açma, radio tuşlarında parmak izleri var sizde de var mı bilmiyorum. uygun bir zamanda foto da eklerim. bu yazmış olduğunuz ürünlerin bir faydası olur mu?