Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ön hoparlörle arka hoparlörler arasında ses yüksekliği farkı var??
bendede soldaki hoparlörden ses gelmiyordu , yukarıda yazmış beyaz guvercin ustanın dedğini yaptım sorun düzledi , açma kapama düğmesini çek kendine biraz oyna sağ sola arada bi yerde ses eşit dağılıyor tam o noktayı bulmaya çalış bende de bazen arka hopalörlerden az ses geliyor onu tam ayarlayamıyorum açma kapama düğmeside şansıma arızalı hassas değil ses gelip gidiyor
Ben bu arka hoparlöre nasıl ulaşıcam,illa kapıyı sökmek gerekiyo galiba,koruma kapağını sökünce sadece kendisini görüyoz bide arka girişini görebilsek
nasıl görebilirim girişlerini(arka hoparlörün)
Ben bu arka hoparlöre nasıl ulaşıcam,illa kapıyı sökmek gerekiyo galiba,koruma kapağını sökünce sadece kendisini görüyoz bide arka girişini görebilsek
nasıl görebilirim girişlerini(arka hoparlörün)
Bana göre normalde hepsinden de aynı seviyede ses çıkması gerek(yada ben öle istiyoruum )
Bu kapının alt tarafı falan(yarısı) sökülmezmi,misal doğanlarda sadece alt tarafı(güneşlik konulan yer) söktükmü hoparlör eline gelirdi