ön far sorunu

Farkındayım, yani o beyaz ışık bir süre sonra aracı kullanan sürücünün de gözlerini de yorar. Araba fabrikalarının ARGE kısmında çalışan bir sürü mühendis çalışmış çabalamış, araştırmış, denemiş ondan sonra da en uygun renk olarak hafif sarıda karar kılmış. Demek ki bir bildikleri var ;) .

Valla hafif beyaz ışık 4300 kelvin gibi ışık tonları benim hiç gözümü yormuyor aksine sarı ışık yoruyor uzun yolculuklarda demekki ben renk körüyüm :)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla hafif beyaz ışık 4300 kelvin gibi ışık tonları benim hiç gözümü yormuyor aksine sarı ışık yoruyor uzun yolculuklarda demekki ben renk körüyüm :)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zaten önerilen ton da bu, sarı yanan sis lambalarından bahsetmiyorum ;).

Osram marka sarı ampul alıp takıcan, keyfine bakıcan.
Pıtır pıtır alman malı.

öncelikle yardımcı olup yorum yapan arkadaşlara çok teşekkür ederim. buradan anladığım kadarıyla aracı bi oto elektrikçiye götürmem olacak.
benim için sarı ya da beyaz fark etmez yeter ki önümü adam akıllı göreyim bazen uzunları yakmak zorunda kalıyorum önümü görmek için. fakat ne yalan söyleyeyim beyaz ışık arabaya farklı bi görüntü katıyor.

fakat ne yalan söyleyeyim beyaz ışık arabaya farklı bi görüntü katıyor.

Aynen, beyazın görüntüsü şahane. Bende genç biri olarak beyazın arabayı çok farklı gösterdiği kanısındayım.
Lakin sizde benim gibi yağmurlu bir günde önünüzü göremeyip "beyaz ampul takan kafamı.... " diye lafa başlayınca, bizi hatırlayıp gülün lütfen :D

Geri