ön farlar beyaz renkte ama çok zayıf yanıyor acaba sorun lambalarda mı yoksa farlarda mı sıkıntı var bu konuları pek bilmiyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sarı ampulde gece yolculuğunda gözü acayip yoruyor muallakta kaldık arkadaş ya.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ön farlar beyaz renkte ama çok zayıf yanıyor acaba sorun lambalarda mı yoksa farlarda mı sıkıntı var bu konuları pek bilmiyorum.
İlk defa duyuyorum. Hangi rengin gözü daha çok yorduğunu test etmek kolay. Açık renklere bakarken mi yoksa koyu renklere bakarken mi daha rahatsın, dikkat edersen insanlar beyaz gibi açık renklere bakarken gözlerini kısarlar. Sarımsı (günışığı) ışık her zaman (özellikle DE yağışlı havalarda) daha net bir görüntü verir.
---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 12:19 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 12:14 ----------
Farlar tasları yeni, ampuller de standart olduğu halde farlar zayıf yanıyorsa elektrik (şase) bağlantısı zayıf olabilir. Bir elektrikçi farlara deneme amaçlı bir parça kablo yardımı ile elektrik vererek test yapabilir.
Hocam sen sarı ampule dön.
Beyaz ampul dışardan güzel gözükür ama yağmurda seni pişman eder.
Karşı taraftan vuran far için değil kendi aracımın farları geceleri gözü yoruyor demek istemiştim.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi