ön disk ve balatarı değiştireceğim tercihim ne olmalı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan trafik15
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

trafik15

Bilgi Girilmemiş
1996 model A kasa 1998 motor aracımın ön disklerini ve balatasını değiştireceğim hangi markayı tercih edeyim? yardımcı olabilirmisiniz tkş.
:(:(:(

Hangi arba olursa olsun ,frenlerde orginaller olsun derim,ondan sonra ATE,BREMBO,TEXTAR gibi kaliteli markalar i tavsiye derim

ate iyidir. brembo önermem. delphi var ondan taktır bende delphi taktıracağım 3 gün sonra. başka bir konuda okumuştum brembolar hem ucuz hemde ses şikayeti çok var.

ate iyidir. brembo önermem. delphi var ondan taktır bende delphi taktıracağım 3 gün sonra. başka bir konuda okumuştum brembolar hem ucuz hemde ses şikayeti çok var.
brembolar nerede ucuz gidip alayım hemen:D:D:D:D

Trw lucas taktırdım memnum değilim bence orjinalini taktırın.

benim frencim kesinlikle ATE diyor başka demiyor.bir bildiği vardır diye düşünüyorum.karar sizin

Adam Opel amcam orjinalinde ne kullandiysa, biz de onu kullanalim derim, her zaman orjinal yani. ama arabanin performansiyla oynayip, yukselttiysen. eee o zaman fren sistemini ve disklerini de bunlara dogru orantili olarak guclendirmek farzdir. en iyisini alman gerekir yani. ama araban orjinal halindeyse, bir opel bayisine git ve orjinalini al derim.

ate

ben de lucas kullandım ama ses yapıyor

Geri