ilk olarak orijinal cam kullanın ikinci olarak çok iyi bir servis bulun ki arac cam kenarlarından su almasıN :good:
Kolay gelsiN
Kolay gelsiN
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yan sanayi nasıl takıyorlar onu anlamadım ben.. sonuçta araçtaki cam orijinal ise ve siz o aracı o şekilde kaskolatıyorsanız kalkıp da yok biz yan sanayi takarız mı diyorlar hasar anında? yok mu bunun sözleşmede fln bi maddesi ?!
Değiştirir abi. İllaki çatlak ve kırık şart değilmiş. Yoğun çizik varsa bu da değişim sebebi.Benimde cam 13 senelik orjinal taş izleri ve doğal olarak silgeç izi var kasko öyle değişmez birşey olmadan sanmıyorum illakide bi çatlak yada kırık gerek anladığım kadarıyla.
Sadece kasko değil trafik sigrotasındanda yılda bir kez değiştirme hakkınız var her kez bilmez ama trafik sigrotasındanda değiştirebiliyorsunuz.. yılda 1 kez..
nerden biliyorsun dersen bizzat trafik sigortasından eski bmw de kendim değiştirdim bende kaskodan değiştiricekdim gittiğim servis kaskoya gerek yok trafik sigortanı hiç kullanmadıysan ordan yaparız dedi ok dedim öyle yapmışlardı..