Ön Cam Temizliği H.K

Raixillision

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Benim Arabanın Ön Camı Çok Yağlı Gibi Gözüküyor Gece Yolculuğu Yaptırmıcak Kadar Karşıdan Gelen Far Işıklarını Yayıyor Bunu Nasıl Bir yöntemle Temizleye Bilirim ?

Kışın camların buğulanıp kalorifer ile buğunun dağılması, yazın klima ile soğutma camın içten lekenlenmesine neden oluyor. Bu lekeler en çok kendini güneş ışığında ve gece yolculuğunda belli ediyor.

Bu lekelerden kurtulmak için ben sık sık aracımı güneşe karşı bir yere çekip cam sil ile ön camı ıslattıktan sonra kuru bir mikrofiber bezle nokta yer ıslak kalmayacak şekilde siliyorum. Mikrofiber ıslandıkça gene leke kalıyor, bu yüzden bezi parça parça kullanıyorum, ıslandıkça katlıyorum, ters yüz ediyorum.

Evet çok iyi bir şekilde temizlemek lazım . Mutlaka Temiz bez olması gerek yoksa tekrar leke oluyor .

Bende bu konuda çok takıntılıyım geçen ön camı içten dıştan cilaladım 3 fiber bezle her yerini sildim camın varlığı yokluğu bir oldu :)

Önce IPA yı sulandırarak camınıza püskürtün ve silin. Sonrasında Mequiars cam temizleme sıvısı var. 500 ml bölünmüş olarak satılıyor firmalarda 1e 10 sulandırdığınız takdirde baya karlı bir alışveirş yapmış oluyorsunuz. Cam sil yerine bunu kullanırsanız hem leke tutması hemde bir sonraki temizlikte işiniz kolaylaşıyor.

Bu iş için sirkeli su ve gazete kağıdı bire-bir çözüm.sirkeli su ve bez ile silip gazete kağıdını buruşturarak durulamak yeterli.

Bu iş için sirkeli su ve gazete kağıdı bire-bir çözüm.sirkeli su ve bez ile silip gazete kağıdını buruşturarak durulamak yeterli.

Sirkeli Su , Yağçöz , Camsil , Alışveriş merkezlerinde böyle asitli gibi cam temizleme suları vs var onlar arasında çok kararsız kaldım cama dahada zarar verme ihtimalim olabilirmi diye o yüzden hiç birisine yanaşamamıştım camda kötü bir iz birakmaz dimi sirke ?

Bilakis kireç lekeleri için bile sirkeli su tavsiye edilir.Biraz ekşi kokusu var yalnız:(

Geri