Ön cam değişiminden sonra gelen rüzgar sesi

dakyapin

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
6 Nis 2012
Mesajlar
44
Tepki puanı
0
Puanları
0
Siteyi ziyaret et
merhaba arkadaşlar,

2000 model vectra b aracımın bir kaç ay önce ön camını değiştirdim. olimpia marka bir cam takıldı, cam takıldıktan sonra araç 110 120 gibi ve daha yüksek hızlarda rahatsız edici bir şekilde rüzgar sesi alıyor. şikayetim üzerine cam iki defa sökülüp takıldı ancak hiçbir düzelme olmadı. sorum şudurki ben bu rüzgar sesini nasıl kesecem ne yapmam lazım usta fitiller iyi dedi değiştirmedi fitilden felan yaparmı? önceki camda orijinal değildi ama hiç ses almazdı
yardımlarınız için teşekkür ederim.
 

sondoka

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
28 Tem 2010
Mesajlar
230
Tepki puanı
1
Puanları
18
Siteyi ziyaret et
Merhaba,
bende birkaç yıl önce astra g için bu markadan ön cam taktırdım daha doğrusu kasko bu marka ile anlaşmalıymış,bende bu şekilde hiç ses oluşmadı yüksek yada düşük hızlarda,görüşü engelleyen bir durum veya su girmesi vs.gibi sıkıntıda olmadı.Orjinal camdan farklı olarak hiçbir sıkıntı olmadı yani,yanlız cam değişince araç uzun süre haraket etmeden durması gerekir kayma,oynama vs. olmaması için aksi durumda cam yada işçilik tam aklımda değil garanti dışı kalıyormuş camı taktırdığım bayi söylemişti,ayrıca 2000 model aracın fitilleri ne kadar iyi olabilir?
yada gözle belli olurmu bende 2004 model opelin yan fittileri ses alıyor.Belki sizin cam hatalıdır yani camın radiuslu formu hatalıdır belki,bu bölgeyi fitil tam oturmayıp ses ve hava akışı olabilir yada eski silikonlar tam temizlenmemiştir ve arada boşluk kalmıştır.
 
Son düzenleme:

arif06

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
3 Ocak 2013
Mesajlar
1,290
Tepki puanı
0
Puanları
0
Siteyi ziyaret et
Ben kışa girmeden çatlak camı değiştirim orj gm taktırdım yetkilide. Orjinali ile birebir aynı ve sorunsuz çok şükür. Yalnız servis aracı 1.5 - 2 gün hareketsiz bırakıp yatırdı. Öyle 2-3 saat sonra verilen araçlar hep oynatıyor camı dediler. Yani kasko anlaşmanızı zorlayıp araştırıp yetkili serviste orj. Gm taktırın yan sanayi optik hatası olabilecek risklerle dolu etrafı silikon öncesi özel ilaçlanmamış temizliği iyi yapılmamış sıkı bantlanıp 2 gün yatırılmamış ve hızlı hızlı çabucak yapılıp gönderilmek istenen şeylerle uğraşmayın. Geçmiş olsun.

Samsung Galaxy S4 Miniden Gönderildi.
 

Malkocoglu

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Eki 2018
Mesajlar
17
Tepki puanı
2
Puanları
3
Siteyi ziyaret et
Benim aracımda da aynı sorun var , orjinal camı takılı ancak 110'u geçince ön camdaki dikiz aynasının oralardan rüzgar sesi geliyor. Enteresan bir durum.
 
Üst