Ön Cam Çatladı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SpeedCar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Ön Cam Çatladı

Geçmiş olsun, bir defaya mahsus cam değişimi genelde kaskoyu bozmuyor.
Değiştirilen camın orjinal olmasına özen gösterin, detayları bekliyoruz..

Anlasmali sigortaya gore uilda bir cam kaskoyu bozmaz ve camlar yapistirmadir en onemlisi  dort dortluk yapismasi 8 saattir araci en uygun oglen 14/00 gibi getirmen ve o gun cami degisip birhun sonra sabahtan almandir catlakmi sadece izmi var tamiri var yas izine gore dwgisir

Öncelikle gecmis olsun iyi bir servis aracınızın camını ilk günkü gibi yapar merak etmeyin Ben aracı alırken aracı aldığım yer olan gercekten aynı zamanda kaskoyu da almıştım grupoma bu sekilde alınan kaskolarda kullandığınız servis hiç bir sorun çıkarmıyor zaten kaskolarda da yılda bir defaya mahsus olan cam değişikleri hasarı etkilemiyor yok fark verirsiniz derlerse inanmayın tabiki bu sizin almış olduğunuz kasko nun icerigine de bağlı tekrar gecmis olsun

Ben her zaman derim aracınızı hangi servise götürüyorsanız o bayii bin sigorta şirketinden kasko yaptırmak en mantıklisi gercek sigorta dan yaptıranlar aradaki farkı zaten biliyorlar dir REKLAM OLMADI değilmi  :D

geçmiş olsun... :(

Arkadaşlar yardımlarınız ve geçmiş olsun dilekleriniz için herkese çok teşekkür ederim. Aracı yetkili servise bıraktım ön cam orjinali ile değişecek hasar danışmanı arkadaşın söylediğine göre sadece AXA sigorta orjinal cam masrafının tamamını karşılıyormuş. diğer bütün sigorta şirketleri ise orjinal cam istersek belli bir limite kadar cam masrafını karşılıyormuş veya yan sanayi cam takıyorlarmış. Bu arada hasarsızlık indirimide bozulmadı ;) yarın teslim alacağım. Şimdilik aklımda iki soru işareti var 1- camın gerçekten orjinal olup olmadığı(özellikle bu soruyu 2-3 kez vurgulayarak sordum. servis elimizde orjnial cam var şüpheniz olmasın dedi. ama yinede emin olamıyorum) 2- Acaba eskisi gibi olacakmı ? :(

Astra Sports Tourer link' Alıntı:
Arkadaşlar yardımlarınız ve geçmiş olsun dilekleriniz için herkese çok teşekkür ederim. Aracı yetkili servise bıraktım ön cam orjinali ile değişecek hasar danışmanı arkadaşın söylediğine göre sadece AXA sigorta orjinal cam masrafının tamamını karşılıyormuş. diğer bütün sigorta şirketleri ise orjinal cam istersek belli bir limite kadar cam masrafını karşılıyormuş veya yan sanayi cam takıyorlarmış. Bu arada hasarsızlık indirimide bozulmadı ;) yarın teslim alacağım. Şimdilik aklımda iki soru işareti var 1- camın gerçekten orjinal olup olmadığı(özellikle bu soruyu 2-3 kez vurgulayarak sordum. servis elimizde orjnial cam var şüpheniz olmasın dedi. ama yinede emin olamıyorum) 2- Acaba eskisi gibi olacakmı ? :(
orjinal camın sol alt köşesi gm logolu, eskisi gibi olurmu derseniz hiç fark göremezsiniz ileride unutursunuz bile camın değiştiğini .

Bir arkadaşım aldığı aracın daha ilk hafta camı kırılması sebebiyle değiştirmişti
Orjinali ile değişmişti, senelerdir kullanıyor, orjinali gibi herhangi bir sıkıntı yaşamadı
Cam yerine güzel bir şekilde monte edildiği takdirde orjinali gibi olacaktır
Canınızı sıkmayın, Geçmiş olsun..

Arkadaşım geçmiş olsun benimde ön cam kaskodan (axa ) değişti ankara opal serviste ,kesinlikle orjinal takıyorlar ,çünkü cam izmir de ki fabrikadan geliyormuş,yani sıkıntı yok,ama bence camın sağ sol kenarlarına geçmeli(çerçeve olan)  bir plastik parça  var onun cama iyi oturmuş olmasına dikkat et bence ,bende tam oturmamıştı ,ustalara dedim 10 dakka da düzelttiler,yeniden geçmiş olsun cam olayı sıkıntı etmeye değmezmiş ;)

qalias link' Alıntı:
Arkadaşım geçmiş olsun benimde ön cam kaskodan (axa ) değişti ankara opal serviste ,kesinlikle orjinal takıyorlar ,çünkü cam izmir de ki fabrikadan geliyormuş,yani sıkıntı yok,ama bence camın sağ sol kenarlarına geçmeli(çerçeve olan)  bir plastik parça  var onun cama iyi oturmuş olmasına dikkat et bence ,bende tam oturmamıştı ,ustalara dedim 10 dakka da düzelttiler,yeniden geçmiş olsun cam olayı sıkıntı etmeye değmezmiş ;)

Hocam söylemiş olduğunuz camın kenarlarındaki plastik parçalar yerine tam oturmuşmu diye kontrol ettim şimdilik sorun gözükmüyor.

Aracı teslim aldım ve iyice inceledim camda sorun yok orjinal. zaten servisin söylediğine göre yetkili servislerde yan sanayi cam takılmıyormuş.

Yardımlarınız için ve geçmiş olsun dileklerinde bulunan herkese çok teşekkür ederim ;)

Geri