Omega Sahipleri

SahinUcar8186

Kayıtlı Kullanıcı
81-Düzce
Öncelikle yöneticilerime teşekkür ederim kendi aracımı ne kadar çok seviyorsam Omega forumunu'da bir o kadar çok seveceğime eminim ve ilk mesajı attığım için siftah benden bereketi tüm Omega sahipleri, severleri ve ALLAH'tan olsun.

Hayırlı forumlar.

Hayırlı uğurlu olsun. Omega modeli eski ve az bulunuyor da olsa, Opel forumunda kendine ait bir yer bulabilmesi çok güzel. Teşekkürler.

Omega Opel'in tarihinde yer çok ayrı araçlardan birisidir. Ben çok severim. Ülkemizde ustalar işlerini keyifle yapsalar bu araçlar o kadar çok tutulur ki...

Omega hakkında hiç bilgim olmamasına rağmen merak ettiğim bir araç. Siz bir kullanıcı olarak bilgilerinizi bizden eksik etmeyeceginizi düşünüyorum. :)

• Beğen
Tepkiler: SahinUcar8186
Omega hakkında hiç bilgim olmamasına rağmen merak ettiğim bir araç. Siz bir kullanıcı olarak bilgilerinizi bizden eksik etmeyeceginizi düşünüyorum. :)
Kesinlikle herhangi bir soruya yada parça gibi bulamadığınız şeyler için gerekli bütün yardımı arkadaşlarıma vereceğim

Omega Opel'in tarihinde yer çok ayrı araçlardan birisidir. Ben çok severim. Ülkemizde ustalar işlerini keyifle yapsalar bu araçlar o kadar çok tutulur ki...
Ben de bir omegacıyım fakat bahsettiğiniz gibi al usta eti senin kemiği benim diyerek güvenenileceğimiz bir usta bulamadığım için hiçbir zaman alacacak cesarete sahip olamadım. Sarı sitede çoook baktım.😊

Şimdi 1.6cdti'nin🚜 mi 2.5 v6🤠 mı marşına basmak ister insan?

Ben de bir omegacıyım fakat bahsettiğiniz gibi al usta eti senin kemiği benim diyerek güvenenileceğimiz bir usta bulamadığım için hiçbir zaman alacacak cesarete sahip olamadım. Sarı sitede çoook baktım.😊

Şimdi 1.6cdti'nin🚜 mi 2.5 v6🤠 mı marşına basmak ister insan?
% 1 TRİLYON 2.5 V6 :D Eh artık dediklerimden sonra bi OMEGA yakışır :D

• Beğen
Tepkiler: omeroz ve Hasip
Geri